Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkçe paticik

Kreese

Öne çıkan mesajlar

ahah bu kampanyayı başlatanlar ya yabancı nick engeline takılırlar ya da unutup yabancı kelime kullanılarlar
biz bıkmadan şu kampayanlardan kuralına uygun birşey gelecek mi?

herneyse anlamını bildikten sonra kullabınılır ne varsa, etrafta ne varsa ingilizce, onlar getirmeden önce siz türkçesini yapsaydınız
bak elin adamları yoğurt yazmak, söylemek için nasıl çırpınıyorlar,

hatta karşı saldırıya geçelim, ingilizce cümleler içinde türkçe kelimeler kullansınlar, mesela küfürlerimiz süperdir bizim, tutar bence oradan başlarsak

ahh çay da geldi..
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar edit sözcüğünü yaptığımın amacını unutarak yazmam bile durumun ciddiyetini gösteriyor , ben de zaten bu sözcüğün dilime yapıştığını kabul ediyorum ; kim bana neyin cevabını verdi bu şekilde anlamış değilim.

güncelleme: ''default''un türkçesi ''nesnel''dir(gerçi tam karşılamıyor ama ''default''tan iyidir)

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 23:26 tarihinde, Kreese tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu açan arkadaş iyi güzel diyor ama şöyle bir hayatımıza bir bakın ingilizce olmayan doğru düzgün bir şey kalmadı şahin sucukları reklamında bile %100 türk olasına rahmen made in turkey diye bi arka fondan ses geliyor onu bırak ital mallarda hangi ülkeden geliyorsa o ulkenin dilinde yazılar yazıyor ama bizim dışarı ital ettiğimiz mallarda gene made in kullanılıyor onun için şu anda bizim hayatımızdaki bir çok şey ingilizce bu yüzden ağzımızdan düşmemesi gayet normal ...

Saygılarımla....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...