Brigand Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 arkadaşlar elinizde proxy list var mı acaba? şöyle txt filan varsa bi upload edip link verseniz azcık proxy list paylaşsak. multiproxy vs. gibi programlarla en ii proxyi bulmaya çalışıyom ama yeni proxy list lazım google'da arattım direk kopyala yapıştır şeklinde yok teker teker uğraşmak lazım :s elinizde varsa çok ii olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 www.proxy4free.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yüzlerce proxy'i heralde kopyalayıp yapıtırabileceğimi düşünmüyon ? ben hazır txt olarak varsa diye sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 "yüzlerce" proxylik bir liste pek mümkün gözükmedi bana ya. www.publicproxyservers.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ahahhaah peki. o kadar kolaydı hızlı çalışan proxy bulmak denemeden, yaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar