KosPer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 aqa party pls :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bi gezin tozun knight online bölümünden bi dışarı çıkın 21773219873218737232 tane bölüm war girin birisibne muabbet edin soru sorun cevap yazın takılın hayatınızı yaşayın .. : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 noli la burda bakiyim :d birisi koray abi demiş, buyrun benım... :d :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben forumu takip ediyodum fakat cokca yazmiyordum acikcasi. eskiden biri birşey sorduğunda yada bir yorum yaptiginda gayet duzeyli bi sekilde cvp gelirdi. simdi ise ; ok.. k. tmm. vs.. gibi cvplar atiyo herkes. konu basliginin icinde baslikla ilgili yorum bulana kdr 10-15 tane geyik post okuyorum. forum içinde geyik olmasin demiyorum.. yanliş anlamayin.. bende bu sekilde içimi dokeyim bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 pislik buyur canım benim benden bahsetmişin sup man ? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kimbuda aposlarda sıkılmıs ve sonunda foruma donmus... w.come bro xd ------------------------------------------ name: lovelygirl&cotilove class: priest/bp&arch mage lvl: 69&63 np: 110xxx &103xxx clan: badcompany server: ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 selam herkese ben ujio informer linki verdide bi bakiim dedim ve yazmadan edemedim site kapanıp açıldıktan sonra aktivitasyon bıdı bıdısı çıktı fake mail yazdıımdan aktivite kodu oraya gitti bnm account yalan oldu yeni üyelikte kabul etmedikleri için paticik@admin bıdı bıdı bilmem neyede mail atmaya üşendim kim uğraşacak şimdi pfff kusura bakmayın beyler bu böyle geldi böyle gider daha uğramam buralara uzaktan bile takip etmem çünkü cevap verilmesi gereken bi şey olursa veremiyeceğim için deli olurum :p hadi herkese saygılar * selametle gider * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 önce quit_game..sonra quit_pati..ahh ahh :) nerde polifonik_osuruk artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 polifonic nerde harbiden epeydir hiç göremedim human ışıklarda karşıdan karşıya gecerken bi wariormu çarptı acaba :ppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 poli human oldu birkaç gün önce :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 endless_..... kardeşim mustafa(pislik) tarihin birinde paticikte sana demişki "sen kimsin". kusra bakma kardeşim afedersin her konuya alakasız yorumlar yapıyorsun soruyorum "sen kimsin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar