jestergod Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 o hata mesajını bir kere bile görmedim ben, neden sana oluyoda bana olmuyo? bug olsa herkeste olurdu. lag dı$ında sorunum yok, oda sürekli deil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 direcktx 9 c yi sitesinden indirdim kurmaya kalktikimda bana demekteki "sende zaten bu versiyon yüklü teşekkürler" sonra ekran kartının driverini yukledim yine olmadı bitek chip setin u.pdatesi kaldı onada sıcak bakmıyorum dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 aklıma başka birşey gelmiyor :( yardımcı olamacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twinkle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben ekrankartını güncelledim olmadı, sonra anakartı güncelledim ve şuan sorun yok bidaha çökmedi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twinkle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sağolun [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 00:16 tarihinde, twinkle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar