Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu da ne boyle?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
emergency inspection] emergency server inspection completed

date : 2/21/2006
inquiry : 0

today, at 17:35 korean standard time, emergency server inspection was completed.

we will always strive to make a pleasant gaming experience for you.

demişler:) sitede
Mesaj tarihi:
ewt jester çok hoşuma gitti arka planım hala o :))

bu arada en yeni server hangisi ?

oyuna yeni girdim yeni başladım bayıldım cool grafikler muthiş bir tema jangan mı ne harika bir şehir archer oldum sonra bir glavie duştu bi baktım lvl 6 archer varken glave lvl 1ile daha iyi vuruyor lol dedim oyundan çıktım dc 1 saattir dc yemeği ozlemişim ancak tema grafik efekt lerin hastası oldum oynanış çok guzel değil ama olsun atmosfer havaya sokuyo insanı :))
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bende de bir hata mesajı veriyo. printscreen yapıp resmi aldım fakat buraya koyamadım. biri bana anlatırsa nasıl resim konulcağını hata mesajını koyucam.

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 22:16 tarihinde, twinkle tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
os : windows xp professional edition service pack 2 (build 2600)
cpu : intel(r) pentium(r) 4 cpu 1.80ghz
memory : physical(511.5mb), page(1250.2mb), virtual(2047.9mb)
graphic card : hal (mixed vp): radeon 9600 series
graphic card version : 6.14.0010.6583
graphic driver date : 2005-10-29 05:12
build(exe) : [2006-02-21] [17:12:05]

işte hata mesajının içeriği bu
Mesaj tarihi:
yeni bi server daha açılmı$ ama daha ismine bile bakmadım. ben troy dayım. bu arada oynanabilirlikte iyi, alı$mak lazım sadece biraz. ben hareket kabiliyetini tutturana kadar ilk 3 gün kafayı çizdim res

[ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 03:42 tarihinde, jestergod tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
dün banada oldu bu hata oyun çok kırılgan bence alt+tab la questlere bakmak için sayfa değiştirdiğim an kırılıyor ve bi çok bug var bende 1 gb ram var bu hata ram dense sayfalarına minimum req yazmışlar onu değiştirsinler
Mesaj tarihi:
oyundaki "birçok" bug tan 2 tanesini örnek verir misin mümkünse?

sitede teknik sorunlar için yapmanız gereken ilk $ey ekran kartı driver larını güncellemektir diyor ayrıca.
Mesaj tarihi:
sro açıkken kullandığım yazılımlar;
-winamp
-en az 2 internet explorer penceresi
-messenger
-firewall + virüs programı.

şu ana kadar yüzlerce kez alt+tab yaptım herhalde, henüz öyle bir hatayla karşılaşmadım.
Mesaj tarihi:
"2 tanesini yazarmısın" yazayım arkadaşım bana sistemimin özeti verilip oyunun defalarca kırıldığını gördüm (??? işareti nedemekse) ekran kartım cip setim hedem hödöm zaten onların indirin bunları dediklerinden. oyuna komut veriyorum(misal koşmak) rahat 3 sn sonra tepki veriyor buda bi bug kötü bi iş değil çıkarılan ama daha çok üzerinde durulmalı tekrar ediyorum hata ramdan kaynaklıysa yazsınlar bunu kırılması ve 3 sn sadece görebildiklerim 15 metre ilerden bi adama konuşma açmakda bi bug bence 3 etti daha fazla dolanamadım kentte çünkü 5 kez kırıldı 20 dk içinde kapatmak zorunda kaldım .
Mesaj tarihi:
makinamdan kaynaklı ama sadece bu oyunda olmakta buda ilginç bişey daha ne kuracas sitesindekilerinin dışında bilgin var madem bug lardan yazarmısın?

[ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 17:34 tarihinde, oktayca tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
anakartının ve ekran kartının güncel son sürümlerini çek, directx 9.0c yükle. bunları uygular mısın? cevap bekliyorum ona göre başka şeyler söyleyebiliriz belki.
  • Yeni Oluştur...