Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu da ne boyle?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yalnız adamların çalışmalarını takdir etmemek mümkün dil siteyi yenilemişler.ko dan geçme bir oyuncu için bu kadar hızlı işlem yapan yetkililer görmek göz yaşartıcı:)
Mesaj tarihi:
o mesaj aslinda "hata olustu" mesaji fakat cevrilmemis ingilizceye.
kore saati ile 16:00 da acilcak deniliyordu fakat su an kore saatine gore 16:25. yaklasik yarim saat gecikme var. umarim bi aksilik olmaz (1-2 gun erteleme gibi)
Mesaj tarihi:
niye iyi değil druenler yaw, free bir oyun için çok bile ilgileniyorlar bence, item mall açılsın o zaman anlarız gerçek amaçlarını inş. k2 gibi değildirler.
Mesaj tarihi:
@sevgili druenler;

şimdi yolun neresinden dönersen kardır demek lasım.ko oynayan her oyuncuyu aynı kefeye koyamayız.şimdi düşük seviyeli lafına alınmadım desem yalan olur.insanlar bence bu oyunu yeterince tanımıyorlar (hoş tanımasınlar o ayrı mevzu:p) bilseler emin ol kimse gözünün yaşına bakmaz.artı cılkı çıkmış ko nun gm ler para yiyor.her türlü sahtekarlık var.açıkçası onlara 5 kuruş daha yedirme niyetinde değilim.haram olsun diyorum kısaca.

ben artık sro oyuncusuyum.ko deyince yalnızca kalan arkadaşlarıma ve geçen günlerime üzülüyorum.

bu arada ko dan sonra hakkaten melek gibi bu adamlar:)
Mesaj tarihi:
ya iyilerde o kadar da degiller. yapacak bir ton is varken fontlarla oynadiklari patch'i "devrim" olarak nitelendiriyorlar. oysa ki item mall, diger map & uluslar, lvl 60 siniri ve en onemlisi lag & dc sorunlarini arka plana attilar. ama ko oynamis birisi saniyede atilan noticeleri, "selam ben gm crayon. bi restart atcaz duzelcez lagi felan" diye noticeleri gorunce daha iyimser bakiyor.
  • Yeni Oluştur...