Tumu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Arkadaşlar patide karma serverda oynayan varmı acaba sorayım dedim rise of darkness de oynuyorum varmı oynayan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 arkadasım ozurlumusun nesin ya bak ustte ne yazıyor unoffical serverlar hakkında gir bi bak oku ne yazıyormus bu zihniyetden cacık olmaz yaa edit: karma server ftw !!! [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 08:55 tarihinde, Barkin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 seninde zihniyetin bu kadar işte bul açığı saldır başka bişi deil yane salak seni insan dilini lisanını düzgün kullanmayı öğren sen ilk önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 asıl mal olan sensin lineage bi tutkudur benim param yok officail serverda oynayacak kadar hem oyunun ownerı bile laf sölemezken sana ne oluyor bi dünya unoffical server var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 pati - lineage bölümü, ücretsiz sunucular içinde kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tequila Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ne kadar dostca, arkadasca mesajlar tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 alkıs =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar