n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 1.9.3 patch note ; slice and dice - this ability should no longer miss. --------- valla 30 kere açtım 30 kere miss ledi .ticket attım haberimiz yok bakcaz vs dendi sizde durum nedir... not: kendimden 1 lvl buyuk mob kesiyordum ama genede misslememesi lazım..bi detay verilmemiş patch nota oran düşürüldü felan denmesi lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 slice dice açıkken mi missledi? yoksa, slice dice "buff aktif etme şeyi" mi misslendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 slice and dice eskiden ölü moblar üstünde kalan combo pointlerle kullanılabiliyordu fakat intended değilmiş. bunu düzeltmek için attack şekline çevrildi yani artık aktif ederken dodge/parry/miss olabiliyor. miss olunca açılmıyordu işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 valla combo biriktirip açtım vurdu vurdu sonra miss ledi baya sonra gene vurdu .. tarzinda oldu anlamadım ne demek ıstedıgınızı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 öff şimdi idrak ettim pardon eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=7676 nerf rogue :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar