green_martian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 aradim ama bulamadim arkadaslar.. bana soyle uslu ve koklu sayilarla islemler yapabilecek bi hesap makinesi ariyorum var mi boyle bi olay? bulduklarim en fazla ussu 3lu ve karekoklu islemleri yapiyolardi.. bi de uzun zaman oldu bunlari calismayali bana bu arada sunun cevabini soylyebilir misiniz; -27 uzeri 1/3 biliorum kolay islem ama kafa gidince gidiyo iste...[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]Talk to the hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 -3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ok saol bende oyle dusunmustum[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]Talk to the hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 1999 öss matematik sorusu. ayrıca o heasp makinesi'de her türlü scientific hesap makinesi olur.casio fx 5500'den - karce diye ossruktan hesap makineleri var onlar bile yapar. hatta buraya yazacağına başlat->programlar->donatılar->hesap makinesi ni scientific olarak kullanabilirdin. :) not: Eğer bu sene öss'ye gireceksen. çok çalışman gerekiyo,çook.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Adam canadanın en iyi üniversitelerinden birinde okuyo , kısacası oss pek ihtiyacı yok :)[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ama hala -27'nin küp kökünün -3 olduğunu bilmiyor. :)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ehe ilginc valla :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Texas Instrument TI-83+ Silver Edition Kanada'da okuyorsan, kime sorarsan bilir bu hesap makinesini. Fiyati biraz tuzludur, ama eger matematik okuyorsan zaten aldirirlar.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 abi matematik okuyan adam 27'nin küpkökünü bilmezmi?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ben de anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Dallas'i görünce koptum zaten. ahaha[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 CASIO Scientific calculator fx-570W[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bende CASIO fx-82TL var 15.000.000TL ye almıştım 2 sene önce baya iyi bi alet tavsiye ederim.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 2 sene önce paranın değeri neydi o olmuştur şimdi 100 milyon :-)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 100 milyona casio fx 6400 alırım ben sana. matrix bile çözüyo.standart sapma buluyo. grafik çiziyo. maltepe pazarı.bende 5500L var.yeni aldım.eskisini sınavda sinirlenip kırmıştım.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: green_martian, 09 September 2003 08:58 tarihinde demiş ki: biliorum kolay islem ama kafa gidince gidiyo iste...[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]Talk to the hand arkadaslar surayi gozden kaciranlar tekrar okusun ok? 30 sayfa tarih 20 sayfa ekonomi okuduktan sonra math calismaya basladim ve kafam uctu okk3? bu arada texas instruments'i biliyorum her yerde onlardan var ama ben bedavaya bilgisayara programi istiyorum... windowstaki scientific calculatorida biliyorum ama ben daha kapsamli bisey ariyorum...[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]Talk to the hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bi de biraz insafli olun yorum yaparken adam sunu yapiyo ama oha bunu nasi yapamiyo fln gibi yorumlar abes kaciyo[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]Talk to the hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar