unity100 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 cold guzel yorum getirmis bak. yahu, fizik kurallarini ihlal edebilen bir muhabbetten bahsediyoruz, gucun etkisi olmaz mi yahu. bana bir guc ver sana galaksileri oynatayim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: Gilean, 06 September 2003 12:41 tarihinde demiş ki: Kevin J. Andersson ın yazdığı Jedi Apprentice serisinin birinci kitabında death star hakkında herşey anlatılıyor..öncelikle olay şu..Qwi Xux(aa benim swgdeki adım:D) adlı bilimkadını death starı planlıyor..ancak kötülerle işbirliği yaptığının farkında değil.yani deathstar ın iyi işlere kullanılacağını zannidyor..süper bir saflık.. yani burda ilginç olan death starı iyi birşeymiş gibi düşünen bir kadın yapmış..yani baya ilginç:D [hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Selam, Benim Episode II'den hatırladığım Death Star'ın dizaynını Geonosis gezegenindeki böcekimsi ırk Geonosian'lar yapıyodu, hatta Jedilar ve klonlar droidlere karşı saf kazanırken Death Star'ın planlarını Lord Sidious'a vermek üzere Count Dooku'ya, nam-ı diğer Lord Tyrannus'a veriyolardı. Expanded universe olayının da ters tarafı bu. Her yazar kendi kafasından bişiler yazabiliyo. Yanlışsam düzeltin. Aynı olay Dragonlance serisinde de var mesela, Lord Soth'un (Huzur içinde uyusun, idolüm!) hikayesi kitaptan kitaba, yazardan yazara değişiyor. Temel hikaye aynı ama gidişatta değişikler var...[hline]Devvo Ki'yyst, Bothan Hunter&Gunfighter, Eclipse Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ya zaten hani kadin ESSEK kadar lazeri yapay bir AYA yerlestirip de bunun iyi isler icin kullanilacagini dusunecek kadar mal olabilir. yazarlari gozardi etmek lazim. ask hikayesi yaziyolar yuz verince. ne o oyle filanca falancaya asik olmus, beraber bir kara delikte gizlenmisler sonra ordan oraya kacmislar da hede de hodo da.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 kitapları falan bilmem de OYUNDAKİ konu akışında empire evil değil. Rebellere de empire a da aynı yaklaşıyor oyun. Hatta bir yerde rebellerin imparatorluğun ünlü bir yargıcının home planetini biyolojik silahla yokettiği yazıyor. Tatooine gezegeninden bahsederken de imparatorluğun hüküm sürdüğü Bestine kenti gerçek anlamda barışın olduğu tek yerdir diyor. (barıştan kasıt tuskenların falan uzaklaştırılması) filmdeki bir droid için tüm jawaları katleden imparatorluk görüntüsü yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ehe şurada 2 mesaj okuyayım dedim belki star wars ile ilgili birşey kaparım diye, onun yerine füze bilgisi sahibi oldum sonunda depodaki playstation ım bir işe yarıyacak sanırım lol[hline]Stick me with pins Peel away my skin Pluck out my eyes I can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: Gunn, 09 September 2003 03:48 tarihinde demiş ki: kitapları falan bilmem de OYUNDAKİ konu akışında empire evil değil. Rebellere de empire a da aynı yaklaşıyor oyun. Hatta bir yerde rebellerin imparatorluğun ünlü bir yargıcının home planetini biyolojik silahla yokettiği yazıyor. Tatooine gezegeninden bahsederken de imparatorluğun hüküm sürdüğü Bestine kenti gerçek anlamda barışın olduğu tek yerdir diyor. (barıştan kasıt tuskenların falan uzaklaştırılması) filmdeki bir droid için tüm jawaları katleden imparatorluk görüntüsü yok oyunda. yok abi tam tersi, her yerde degisik fikirler var. anchorheadda npcler her durumda imparatorlugun yaptiklari kotulukleri filan anlatiyo. bestinede de tam tersi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 diyorum ya, ikisine de eşit yaklaşıyor diye. Dediğinin benimkinden bir milim bile farkı yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 senin dediginden ben oyunun tum genelinde her yerde esit bi bakis var dedigini anladim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar