Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Herkese iyi geceler, Şimdi Blue Creek apartmanına camdan geçerek girdik buradaki tüm odaları dolaştık ve üzerinde 5 adet yuvarlak deliğin bulunduğu puzlle'ın orada takıldık, trgamer'dan takıldığımız yer ile ilgili yoruma baktım ama anladığım kadarı ile PC ile PS' versiyonlarında fark var, çünkü odaya ilk girdiğimizde ilişikteki linkte dediği gibi bir hatunla karşılaşmadık ve bir bıçak bulup inceleme fırsatımız olmadı. Öyle bir şey yoktu... bu oyunu PS2'de oynayıp bu alanı geçen birisi var mı merak ettim. Silent hill 2 çözümü[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ya banada 3ünde yardım lazim :([hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 www.gamefaqs.com a gidin ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 abi o puzzle'in bes tanesini bulamiyorsun zaten, sanirim 3 tane coin bulunuyordu, old man serpent falan, onlari dogru seiklde koyuyorsun birsekilde, ve o kapak aciliyo icinden ne cikiyodu unuttum, anahtar galiba[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 dediği gibi 3 tane para buluyorsun çözümlerde zorluk seviyene göre değişiyor. Kolay : Old Man boşluk Snake boşluk Prisoner Normal : boşluk Old Man Prisoner boşluk Snake Hard : boşluk Old Man boşluk Snake Prisoners son olarak www.merlininkazani.com dada tam çözümü var [Bu mesaj goldenice tarafından 26 August 2003 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 3 çıktımı yaw? :([hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 çıktıda malesef pcye değil ps2 ye gelecek sene bu zamanlar 3 ün pcye uyarlanmış halini oynamayı umut ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 yok ya, yakin bi zamanda cikicak pc ye 3uncusu[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 benim içinyine fark etmez her durumda gelecek yaza kadaroyun oynamayı düşünmüyorum ders çalışacağım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar