Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 eet pazar günü alsancakta buluşuoz gene saat 1 de sevinç önünde buluşcaz. herkesi bekleris :d nese gelcek olanlar ismini yazdrsın. şimdi ki liste: apeiron hardter redogski 10ur gothic dwinz (duruma göre dio ama getiririz zorla :p ) [ mesaj 21 şubat 2006, salı - 00:04 tarihinde, apeiron tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 00:14 tarihinde, Apeiron tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 gothic ide ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 10uru .. gelmez şeklindeki itirazlar kabul diildir walla gelicem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 duruma göre ordayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 duruma göre (ben slayer tremour edurus divertissement) 77 olarak gelebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ohh ohh güzel arkadaşlar bu buluşmaya dier arkadaşlarıda bekliyoruz güzel bi eglenelım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 geleyim mi? :| napcas ayrıca toplaştıktan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 geyik yaparız ne yapcaz başka:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 belli olmaz. gelmeyi düşünmüyorum açıkcası ama belki doğukan için uğrayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 okcan abi açtın topici gittin öksüz bıraktın burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 @lilynessy aa gel gel sevgilinide getir arkadaşlar gelin sinerji yaratalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 olm siz 2niz ayrı buluşun.yormayın hanımefendiyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 güncel liste apeiron hardter redogski 10ur gothic dwinz (duruma göre dio ama getiririz zorla :p ) spawn77 slayer77 edirus77 divertissement kararsız olanlar bi an önce gelip gelmiceklerini haber verirse ii olur. ona göre listeyi güncellicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kırmızı köpek merak etme sen beni boşver! doğukan gelmemeyi düşünüyorum,ki ayrıca gitme dediler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 yok beyler bu sefer ben yokum pazar günü konsrer var dungeon'da ve opus'da ikisinde de arkadaşlarım çıkıcak ikisinede gitmem gerek onun için gelemem kusra bakmayın ben siz eğlenin bu sefer herkeze şimdiden iyi eğlenceler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 @lily:ahahaha lütfen gel çok merak ediorum... gencay sağlık olsun başka sefere sanada ii eğlenceler:) ben cana dedim öbür hafta yapalım die ama dinlemediki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 gencay seni yanlız bırakıcak deiliz konsere geliriz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 evet redogski evet edit: kırmızı köpeğin nickini iki d ile yazmışım [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 16:49 tarihinde, lilynessy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 dodo olm almazlar bizi oraya boşver onu:p ztn biliosun ben 5.30da kaçıcam:) maç rullz:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 valla arkadaşlar gelen gelsin adam gibi bi plan yapılsın ne yapıcaksak yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 buluşalım hele bişiler yapması kolay:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 nereye gideceğimiz söylerseniz gelebilirim bende...şöyle iki bira yaparız felan...birde bornovadan gelen varsa beni de alsın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 alsancakta toplanıp gideriz biyerlere bizim buluşma alkolsüz geçmez sen rahat ol;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 abi gelin işte yaa eğleniriz bol bol anıl maç maç dion, alsancakta da izlicek yer var merak etme bab :d orda izleriz çok istersen. ha bu arada içki rullz tabi eksik olmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar