jewels Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 söyleyemediklerimi duysan bu mısralarda okşarken yüzünü,hayalimde ellerim ve aşkın dönüşse bir damla gözyaşına o zaman,en azından mutlu giderim gidiyorum,evet,dönmemek üzere ki istesem bile dönemeyeceğim bir yere kondüktörü bekliyorum-adı azrail'miş galiba- veda etmeyeceğim,edemem,edersem gidemem sonra tek şeyden eminim,bir zamanlar sevmiştin beni ne zaman gözgöze gelsek,aşkın belli ederdi kendini o güzel gözlerindeki ışıltıyı göremeyince bir daha düşündüm: "yaşamanın ne anlamı kaldı yalan dünyada?" umarım bu benden son bir özür olur aşk dediğin nedir ki?sevdiği için ölebilmek,yani budur ha gitmeden,son bir isteğim: yazılsın mesar taşıma seni ne kadar sevdiğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 mm çok güzel:) ama aşk için ölünmez yaşanır kanaatimce:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar