-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 gecen seneki maci dusunuyorum da.. sanirim o tarz seyler olmayacak. yani pozisyon bile yokken barca'nin yetenekleri yoktan var edecekler golleri gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 inşallah öyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 chelsea sahayı çamur yapmış bilerek. alışkın ingilizler tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 barça döktürdü ilk yarı.chelsea defansını övüyo spikerde pozisyon veren defans ceza sahasından top çıkarıyor diye heuhe.barsa diyo bide kıl oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sistem futbolu guzel de.. yildiz maymun edince sinir yapmicaksin. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 del hornoyu ben olsam cikarip vururdum kirmizi kart diil.. messiye yazik günah ya öyle diil insana vurmak duvara vurmam öyle ya ayip.. ayrica yüzde yüz penaltisini vermedi barcanin hakem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 chealse umarım yenılır.ronaldinho yu durdurmak ıcın sahayı ıslatmak gercekten bır cırkeflık.ama messi daha cok dızıcek bunları. etoo gol atsın seyırcıye hareket ceksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 horno atıldıktan sonra chelsea oyuncu deişikliği yapcaktı geremi geldi ama rezil spiker ertem şener philips dedi ama formayı çıkarınca geremi yazdığını görünce anladı ve düzelteceğine maurinho philipside çağırmıştı geremiyi seçti dedi. ulan ertem defanstan adam atılmış adam niye ofansif sağ kanat alsın oyuna bi hata yapmısın niye palavra atıyorsun salakmıyız. maçıda rezil anlatıyorsun içimi dökiyim dedim. inş barcelona goal atar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hayatımda izlediğim en zevkli maç öncelikle. chealse taktiğiyle gene döktürüyor ama barça çok pozisyona girdi. birazda chealse nin şansına bunları kaçırdı. şans devam etmez gibi geliyor bana. bi gol gelir chealse den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya hayır offf , hayallah ya hayallaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 vay denyo valdes, keske rustu harcamasaydı sansını barcadayken de simdi kalede olsaydı dedirtti bana resmen. bu arada fistan barsa diye okunuyo zaten :) aha gol oldu ronaldenyo attı. chelsea golunde terry defansı kendi kalesine atmaya zorladı, ronaldinho da terry'ye attırdı golü lol süper mac oluyo ya yazamıyorum anasını satim messi cıldırmış olmalı catala yapıstırdı. [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 23:19 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 muthis gol muthis, helal olsun barcelonaya besiktas atsa buakdar sevinmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 goooooool etoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 lan helaya gidemiyorum be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bariz ya iceri gidemiyorum yapistim televizyona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kazandı barcelona helal olsun. kapak olsun serefsiz ingilizlere de. zemin ıslatmışlar peh. profesyonel fotbolcu her zeminde oynar. ders verdiler resmen tbr ederimz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 işte ya olay budur messi yi kutlamak lazım o kadar dayak yedi ama herkesi ipe dizdi barca rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ik itakimda süperdi ama chelseanin de hakkini yemielimde nefret ettim adamlardan tam bir fenerbahce adamlar ya.. sdghsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 macin adami da terry'dir. o olmasa farka giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ewt terry çok saglamdı kutlarım ama ben o takımdakı hiç kımseyı sevmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 5-6 arkadaş tribün yaptık maça. baktım herkes barca lı muhalefet damarım tuttu dedim forza blues. ama tabi el attığımız herşeyi dibe çektiğimizden yazık oldu çelksi ye :p barca haketti, kazandı ama kırmızı kart yanlıştı bence. yanlız maurinho rijkaard a bişeyler dedi maç içinde çok feci merak ettim ne dediğini :s ha bide bu adamların oynadığı futbolsa bizde oynanan ne çok merak ediyorum... [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 01:13 tarihinde, horten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 cok kral macti ya harbi basindan kalkamadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 maç müthişti. kırmızı kart çok ağır bir karardı. chelseayi zengin başkan geldiğinden beri hiç sevmiyorum ama bu akşam ilk defa kazanmalarını istemiştim olmadı ancak rövanşı çok daha güzel olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 fb - gs maçı kadar hevesle bekliyordum maçı 1 aydır.beklediğime deydi kafamı kaldıramadım.müthiş maçtı kırmızı kart kesin doğruydu.hatta chelse defansı bir tane elle kesti ilk yarının sonlarına doğru hakem görmedi. ronaldınho olmasa barcelona işe yaramaz gorusunu bugun messi kırdı. bakalım eto'ya yapılanlardan oturu chelsea'ye bır ceza gelıcekmı... inanılmaz derecede zevklıydı ya keske 2 gun oynasalar bole.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 lınoel messi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar