camoka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 arkadaşlar bu pub çok iyi reklam yapıldı..1 aylıklarını mı geri kullanıyorlar ne yapıyorlar aklınız durur serverlar adam kaynıo..ha böle dedim die eskisi gibi oldu sanmayın..mevcutu 2ye katlamışlardır..eclipse gene sürünüyor belki ama avrupa serverleri adam kanıyor arkadaşlar aklınız durur..şöle bir gireyim dedim infinitye mos eislye gittim böle kalabalık olamaz..neyse işallah bunları baz alıp eskiye geri dönüş için soe yi biraz kamçılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 aklım durdu şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 kuru kalabalık? bi baksanız lvl lerine adamlar lvl kaç.. eğer sahiden lvl 80+ üstü varsa bir sürü, tmm susarım nge iş yapıo derim.. ama hepsi lvl 40 altıysa.. bu oyun 2 ay sürer 3 yada 4 te gider derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar