olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 nezamandır oynamıyorum bir hevesle almıştım içinde lvl 20 e/mo var gold itemleri falan var öle skilleri acık buna özel skiller de dahil yanlız yenileri geldiyse onları bilemem nezamandır oynamıyorum bıraktıgımda pvp de cok sağlam bir chardı ama yanınızda pure monk olması lazm :d neyse fiyat 40 ytl dir ilgilenenler msg atsın lütfen saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 söylemeyi unutmusum oyun sadece ac.cdir plaync den cd-key alınmıstır play nc ac.csi ile birlikte vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ilgileniyorum ö.m attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar