Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Great Expectetions

Horacules

Öne çıkan mesajlar

türkiye de satılmayan bir kitap nasıl yaz ödevi olarak verilir böle saçma bişey var mı gittik piramit kitapevi ne ki bu heinemann ın kitaplarının satıldığı yer ana depo da bile yok dediler sizce bu kitap tan bizi bir daha ki dönem sınav yapma olasılıkları kaçtır???

şunu da belirtiyim akmar da bile bulamıyosun bu kitabı[hline]yok
Sosyal ağlarda paylaş

cok guzel bi kitaptir, Pinguin Books tarafindan yayinlanir, ve de Istiklal Caddesinde Literatur Kitabevi ya da Pandora Kitabevinde buyuk ihtimalle vardir, arti olarak da onlarda yoksa Bogazici Universitesi Kitabevinde (Kitabevi universitenin kuzey kampusunde) oldugunu biliyorum
fiyati da pahali deil, yanilmiyosam 7 dolardi
Sosyal ağlarda paylaş

bi de eger okumak istemiyosan internette google dan falam o kitabin ozetini, yapilan yorumlari vs ara. cok sik olarak odev verilen bi kitap olduu icin kesin vardir
ben sana bunnari tavsiye edecem, herhangi birini okuman sinavi gecirtir derim
http://www.classicnote.com/ClassicNotes/Titles/greatexpectations/summa1-10.html

http://puzzling.org/writing/hsc/greatexpectations

http://www.bibliomania.com/0/0/19/37/frameset.html

arti olarak bi cok klasik kitabin ozetleri bu sitelerde mevcut

kolay gelsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horacules, 07 September 2003 17:56 tarihinde demiş ki:
türkiye de satılmayan bir kitap nasıl yaz ödevi olarak verilir böle saçma bişey var mı gittik piramit kitapevi ne ki bu heinemann ın kitaplarının satıldığı yer ana depo da bile yok dediler şunu da belirtiyim akmar da bile bulamıyosun bu kitabı[hline]yok

This is a great expectation[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 07 September 2003 20:53 tarihinde demiş ki:
bence okuma, netten sparkingnotes tan falan özetini falan herşeyini çok rahat bulursun.
ayrıca kal ın ingilizce hocalarının düdüğü sadece hazırlıklara öter[hline]fading away and leaving
long for sleep, closer now
lead the way into death

dicle ve emminic de okumadın sanırım...[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki:
ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam

Nail in my heart
From my creator
You gave me life
Now show me how to love
Sosyal ağlarda paylaş

Ben öldüm :(( kesin bittim..karnemi almadım karnede yazıyomus sınav oldugu ve simdi haberim oluyo zaten hic pratik yapmadım unutma noktasındayım ingilizceyi vede böyle agır bi kitaptan sınav oluyorum okulun ilk haftası..nedir bu kitap nerde satılır bana satacak olan varsa pm atsın acele olarak ihtiyacım var yoksa direk elde var 0 bide müberra gelirse reading e bittim ben yardım edin kafam cok bozuk..hatta parayla bana türkcesini özet olarak anlatıcak fln varsa ulassın tabi hayır islemek isteyen varsa o baska :))[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim?

Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...