Horacules Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 türkiye de satılmayan bir kitap nasıl yaz ödevi olarak verilir böle saçma bişey var mı gittik piramit kitapevi ne ki bu heinemann ın kitaplarının satıldığı yer ana depo da bile yok dediler sizce bu kitap tan bizi bir daha ki dönem sınav yapma olasılıkları kaçtır??? şunu da belirtiyim akmar da bile bulamıyosun bu kitabı[hline]yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Kadıköy Anadolu[hline]yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 2 ye geçtim[hline]yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hazırlık iki sene mi?? kal de mi öle yoksa sadece[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 aaa..o kitap var..bizede 3 yıl önce vermişlerdi..satayım sana istersen..güzel kitaptır..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 yapma bee. keşke iki sene olsa benim de.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 benim 1 hazırlık 4 lise idi.. ya horacules sana satayım kitabı..aslıunda ballısın..bugün odamın heryerine girdim..her kitabı çıakrdım..akmara satacaktım..great expectationsı satarım sana...[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: fizban, 07 September 2003 18:07 tarihinde demiş ki: keşke benim 4-5 sene olsaydı :) gözün doysun be gercı boun kımya doyurcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 saol gilean ama kitap bende zaten var sadece okumak istemiyorum[hline]yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 okuma ztn ya Hz-2'de Bağlamaç'a düşersin işi kurtarırsın[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 nerde o şans[hline]yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Şansını kendin yaratacaksın, baq bizim sınıf Merih Çam'a düşmüştü sonra bıraqtı bizi(dayanamadı) ee kurtulmasını bilene[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 cok guzel bi kitaptir, Pinguin Books tarafindan yayinlanir, ve de Istiklal Caddesinde Literatur Kitabevi ya da Pandora Kitabevinde buyuk ihtimalle vardir, arti olarak da onlarda yoksa Bogazici Universitesi Kitabevinde (Kitabevi universitenin kuzey kampusunde) oldugunu biliyorum fiyati da pahali deil, yanilmiyosam 7 dolardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bi de eger okumak istemiyosan internette google dan falam o kitabin ozetini, yapilan yorumlari vs ara. cok sik olarak odev verilen bi kitap olduu icin kesin vardir ben sana bunnari tavsiye edecem, herhangi birini okuman sinavi gecirtir derim http://www.classicnote.com/ClassicNotes/Titles/greatexpectations/summa1-10.html http://puzzling.org/writing/hsc/greatexpectations http://www.bibliomania.com/0/0/19/37/frameset.html arti olarak bi cok klasik kitabin ozetleri bu sitelerde mevcut kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bence okuma, netten sparkingnotes tan falan özetini falan herşeyini çok rahat bulursun. ayrıca kal ın ingilizce hocalarının düdüğü sadece hazırlıklara öter[hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 var her yerde ama penguin serisininki[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: Horacules, 07 September 2003 17:56 tarihinde demiş ki: türkiye de satılmayan bir kitap nasıl yaz ödevi olarak verilir böle saçma bişey var mı gittik piramit kitapevi ne ki bu heinemann ın kitaplarının satıldığı yer ana depo da bile yok dediler şunu da belirtiyim akmar da bile bulamıyosun bu kitabı[hline]yok This is a great expectation[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: arcane, 07 September 2003 20:53 tarihinde demiş ki: bence okuma, netten sparkingnotes tan falan özetini falan herşeyini çok rahat bulursun. ayrıca kal ın ingilizce hocalarının düdüğü sadece hazırlıklara öter[hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death dicle ve emminic de okumadın sanırım...[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 emminik ve tangül de okudum muckz :)[hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ehe oınalrı ayrı kefeye koy :)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Ben öldüm :(( kesin bittim..karnemi almadım karnede yazıyomus sınav oldugu ve simdi haberim oluyo zaten hic pratik yapmadım unutma noktasındayım ingilizceyi vede böyle agır bi kitaptan sınav oluyorum okulun ilk haftası..nedir bu kitap nerde satılır bana satacak olan varsa pm atsın acele olarak ihtiyacım var yoksa direk elde var 0 bide müberra gelirse reading e bittim ben yardım edin kafam cok bozuk..hatta parayla bana türkcesini özet olarak anlatıcak fln varsa ulassın tabi hayır islemek isteyen varsa o baska :))[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 yukarda ingilizce özetleri var işte paşa paşa oku :P türkçe özet okiip sora yorum yapmaktan daa kolay olur www.sparknotes.com a gir kesin vardır orada da özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 kadıköy tepe/nautilius'ta gördüm bi kaç saat önce ( tabii böle yazılıyosa ). megavizyonda vardı.[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 08 September 2003 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 türkiyede bolca var o kitaptan yaw? ayrıca gir internetten bul özetini hiç yorma kendini. bişi kazanmıycaksın bu ödevden ne de olsa. ( anarşist abi tavsiyesi )[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Hazırlıksınız,çekiniz nıhıh.[hline]Endoskopi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar