Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assasin Template?

Aron-Caldwell

Öne çıkan mesajlar

100 poisoning pek gerekli diil aslında
80 poisoninglede LP vurabiliyosun
ayrıca %100 sansla deadly poison sürebiliyosun silahına

pvpde kral olmayı unut :)
artifactli heriflere karşı bişey yapılmıyo( galiba EUda açıcaksın bu charı ordaki pkların bi cogunda artifact dolu )

çok saglam itemlar falan lazım artık pvpde iyi olabilmek için
yada necro mage olcaksın ki o da biraz komplex oldugundan alışmak zor olabilir başta

3 kere cok az hp ile kurtulan pk oldu elimden
ama en sonunda gelip elindeki artifact axele dagıttı beni :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

hehe hay be pop...assassini gorunce atilmisiz ikimizde lol
bide fencer necromencer olmus bu template assassinden cok
dex-necro monkey hesabi hehe :p

[hline]*curiosity res-kills*
...mono

[Bu mesaj hilikus tarafından 05 September 2003 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla acikcasi benim assassin konusunda tek bi onerim var

bu isin template i zor olur..herkes oynayarak kendine en uygun en zevk aldigi avlanma skill kombinasyonu nu yapmali..

kimisi magery fence stealth kullanir (ben :)
kimisi healing stealth fence kullanir (pop :)
kimisi magery hide necro kullanir..

kullanirda kullanir..deneme yanilma derim..eksik oldugunu hissettigin yanlarini gelistirip kullanamdigini farkettigin yanlarini arttirirsin...
(misal ben anatomynin verdigi %30 luk dmg i gereksiz buluyordum..neticede iki bracelet ile %40dmg inc yapilabilir..)

gibi gibi..kisisel denemeler derim
ama assassin = surprise factor oldugunu goz onunde bulundurursak..stealth yada sadece hide bu isim altinda bi sart gibi gozukuyor..[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

iyi hoşta hide/stlh. vurduktan sonra ya kacıcan ya dalıcan
ben vuruyom ustune ustluk adamla kapısoyrum gayet rahat alıom bu template ile obur turlu cok zor oluyor vur parry zart zurt zaten magelerde fcr/fc ring var cogunda enhance poitons olan yok gibi vurdugum anda bip bip :)[hline]Na'Krull - Europa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...