Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 100 Poisoning 115 Fence 100 Parrying 100 Necro 100 Spirit Speak 100 Tactics 100 Focus 95 Str 105 Dex 40 İnt PvP'de Kral Olurmu?[hline]Na'Krull - Europa İcq:2951127821
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 100 poisoning pek gerekli diil aslında 80 poisoninglede LP vurabiliyosun ayrıca %100 sansla deadly poison sürebiliyosun silahına pvpde kral olmayı unut :) artifactli heriflere karşı bişey yapılmıyo( galiba EUda açıcaksın bu charı ordaki pkların bi cogunda artifact dolu ) çok saglam itemlar falan lazım artık pvpde iyi olabilmek için yada necro mage olcaksın ki o da biraz komplex oldugundan alışmak zor olabilir başta 3 kere cok az hp ile kurtulan pk oldu elimden ama en sonunda gelip elindeki artifact axele dagıttı beni :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
mono Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 40 int ve focus la zor bide pvp de kral olmak imkansizdi son baktigimda ehrkeste artifactle.. str den indirip inte vermeni focus yerinede Med almani ooneririm..[hline]*curiosity res-kills* ...mono
mono Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 hehe hay be pop...assassini gorunce atilmisiz ikimizde lol bide fencer necromencer olmus bu template assassinden cok dex-necro monkey hesabi hehe :p [hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 05 September 2003 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 40 int cidden cok az fencer olcaksın zaten stryi düşür bencede yanında bolca greater str. potion taşırsan bi sorunun kalmaz armoruda leather yaparsın mis gibi işte :) ps : ehe tabi bu tam olarak assassin diil ben stealthsiz assassini kabul etmem :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 İyide Lethali koyduktan sonra bitio işim poison strike+pain inio adama zaten 4x70 set var +dci/hci %70 lerde dun 4 tane pk kestim ehue[hline]Na'Krull - Europa İcq:2951127821
Anason Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 hide ve stealth sız assassinde ne kadar etik olur bilemem tabi.
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Denedim baya ii :)[hline]Na'Krull - Europa İcq:2951127821
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 kendi zehirlemesinden cok vurucagi zehrin gücünü +1 artırması içinde işe yarıyo skill ayrıca aron bende de aynı template vardı EUda öle lp+poison strike +in sar ile bitmiyo olay her zaman :) elinde baya güzel bi silah olmadan pek ugrasma bence[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 +dci/hci %70 lerde -------------------- bu ikisinin toplamı mı %70 ? yoksa her birinin toplamı mı?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 hani bunun hide si stelath ı poi fence tct heal anat hide stelah[hline]
mono Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 valla acikcasi benim assassin konusunda tek bi onerim var bu isin template i zor olur..herkes oynayarak kendine en uygun en zevk aldigi avlanma skill kombinasyonu nu yapmali.. kimisi magery fence stealth kullanir (ben :) kimisi healing stealth fence kullanir (pop :) kimisi magery hide necro kullanir.. kullanirda kullanir..deneme yanilma derim..eksik oldugunu hissettigin yanlarini gelistirip kullanamdigini farkettigin yanlarini arttirirsin... (misal ben anatomynin verdigi %30 luk dmg i gereksiz buluyordum..neticede iki bracelet ile %40dmg inc yapilabilir..) gibi gibi..kisisel denemeler derim ama assassin = surprise factor oldugunu goz onunde bulundurursak..stealth yada sadece hide bu isim altinda bi sart gibi gozukuyor..[hline]*curiosity res-kills* ...mono
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 iyi hoşta hide/stlh. vurduktan sonra ya kacıcan ya dalıcan ben vuruyom ustune ustluk adamla kapısoyrum gayet rahat alıom bu template ile obur turlu cok zor oluyor vur parry zart zurt zaten magelerde fcr/fc ring var cogunda enhance poitons olan yok gibi vurdugum anda bip bip :)[hline]Na'Krull - Europa İcq:2951127821
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ii de o assassin olmaz warrrior olur assassin pat küt dalmaz armor ignor infec shadow strike bola ball en az 2 kişi taakılırsan cok başarılı olursun bürsürü taktik var
Asmodeus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Peki sizce en ideal diyelim Nenro nasıl olmalı. Nasıldan kastım hangi skillerle adam gibi adam olur anlıcanız.
Öne çıkan mesajlar