Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 100 Poisoning 115 Fence 100 Parrying 100 Necro 100 Spirit Speak 100 Tactics 100 Focus 95 Str 105 Dex 40 İnt PvP'de Kral Olurmu?[hline]Na'Krull - Europa İcq:2951127821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 100 poisoning pek gerekli diil aslında 80 poisoninglede LP vurabiliyosun ayrıca %100 sansla deadly poison sürebiliyosun silahına pvpde kral olmayı unut :) artifactli heriflere karşı bişey yapılmıyo( galiba EUda açıcaksın bu charı ordaki pkların bi cogunda artifact dolu ) çok saglam itemlar falan lazım artık pvpde iyi olabilmek için yada necro mage olcaksın ki o da biraz komplex oldugundan alışmak zor olabilir başta 3 kere cok az hp ile kurtulan pk oldu elimden ama en sonunda gelip elindeki artifact axele dagıttı beni :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 40 int ve focus la zor bide pvp de kral olmak imkansizdi son baktigimda ehrkeste artifactle.. str den indirip inte vermeni focus yerinede Med almani ooneririm..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 hehe hay be pop...assassini gorunce atilmisiz ikimizde lol bide fencer necromencer olmus bu template assassinden cok dex-necro monkey hesabi hehe :p [hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 05 September 2003 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 40 int cidden cok az fencer olcaksın zaten stryi düşür bencede yanında bolca greater str. potion taşırsan bi sorunun kalmaz armoruda leather yaparsın mis gibi işte :) ps : ehe tabi bu tam olarak assassin diil ben stealthsiz assassini kabul etmem :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 İyide Lethali koyduktan sonra bitio işim poison strike+pain inio adama zaten 4x70 set var +dci/hci %70 lerde dun 4 tane pk kestim ehue[hline]Na'Krull - Europa İcq:2951127821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 hide ve stealth sız assassinde ne kadar etik olur bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Denedim baya ii :)[hline]Na'Krull - Europa İcq:2951127821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 kendi zehirlemesinden cok vurucagi zehrin gücünü +1 artırması içinde işe yarıyo skill ayrıca aron bende de aynı template vardı EUda öle lp+poison strike +in sar ile bitmiyo olay her zaman :) elinde baya güzel bi silah olmadan pek ugrasma bence[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 +dci/hci %70 lerde -------------------- bu ikisinin toplamı mı %70 ? yoksa her birinin toplamı mı?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 hani bunun hide si stelath ı poi fence tct heal anat hide stelah[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 valla acikcasi benim assassin konusunda tek bi onerim var bu isin template i zor olur..herkes oynayarak kendine en uygun en zevk aldigi avlanma skill kombinasyonu nu yapmali.. kimisi magery fence stealth kullanir (ben :) kimisi healing stealth fence kullanir (pop :) kimisi magery hide necro kullanir.. kullanirda kullanir..deneme yanilma derim..eksik oldugunu hissettigin yanlarini gelistirip kullanamdigini farkettigin yanlarini arttirirsin... (misal ben anatomynin verdigi %30 luk dmg i gereksiz buluyordum..neticede iki bracelet ile %40dmg inc yapilabilir..) gibi gibi..kisisel denemeler derim ama assassin = surprise factor oldugunu goz onunde bulundurursak..stealth yada sadece hide bu isim altinda bi sart gibi gozukuyor..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 iyi hoşta hide/stlh. vurduktan sonra ya kacıcan ya dalıcan ben vuruyom ustune ustluk adamla kapısoyrum gayet rahat alıom bu template ile obur turlu cok zor oluyor vur parry zart zurt zaten magelerde fcr/fc ring var cogunda enhance poitons olan yok gibi vurdugum anda bip bip :)[hline]Na'Krull - Europa İcq:2951127821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ii de o assassin olmaz warrrior olur assassin pat küt dalmaz armor ignor infec shadow strike bola ball en az 2 kişi taakılırsan cok başarılı olursun bürsürü taktik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Peki sizce en ideal diyelim Nenro nasıl olmalı. Nasıldan kastım hangi skillerle adam gibi adam olur anlıcanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar