Peka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 warmı oynıyan ? warsa icq 69365535 a gelsin veriyim eline[hline]Herkezin kişiliği ghostmode ' da belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 internetten de mi oynanıyo şerefsiz oyun!!! Neden mi şerefsiz?? Arkadaşımdan bulduğum ve hemen kopyaladığım,beni başından kaldırmayan şu zıpçıktı oyunun ilki (evet ilki bile bağlayıcı!!) yüzünden bilgisayar oynarken kendimi kaykay sürüyomuş gibi bi yana bi yana gider gibi oluyorum!!!! ŞİMDİ 3. SÜ HA!!!! ALICAM!!!! BEKLEYİN!!!![hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 öyle be walla 3 saattir beynim şişti zoktumun kariyerini amma zor yapmışlar be bunda of deliricem nettende oynanmıyo be şopar ettiler adam duruyo 1 dakkalık oyun ben kasıyom kasıyom 50k falan puan yapıyom adam 10 saniye kala "lol" yazıyo bi giriyo komboya süre bitiyo bi yazı çıkıyo önümde "waiting for other.. . play.. . . ... combos.." bekliorum 15 saniye direk 400k puan yapıyo herifçi oğlu[hline]Herkezin kişiliği ghostmode ' da belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ahahah yuh lam.Ne biçim oynuyonuz olm.Biz daha psx de kasıyoruz anca mıçarak 40k yapıyos.Neyse bi alalım da görelim.Bu arada 3. de varmı bilmiyorum da tape toplama var tape lerle bölüm felam açıyosun patlıyodum ya harita açıcam diye!!![hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Career da bi böLümde sanırım 500k puan yapman gerekiyodu ve sana 2:00 dakka veriyodu. Azim yapıp yapmı$tım, 2-3 günümü aLmı$tı tabi o ayrı..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 basit lan bi yerden sorea puan şuanki mapler de combo yapıcak yer yok sora statlarımız düşük puan alamıyoruz yoksa thp 2 de tek comboda 700k alıyodum puan bunuda aşarım bi kaç haftaya şuan eziiz işte bide sıkıyo o teypler falan çok bayık saçma adam eşşeğin şeyine koymuş teyibi git al dio lan banane git kendin al[hline]Herkezin kişiliği ghostmode ' da belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 lol 15 asnityede 400k puan 2. oyunda üyuakrdatrenrayı olan bölümde çok kolay Biri bu oyunu oynarken kaykaya biniyorum gibi hissediyorum demiş, Motocross Madness 2 oynarken ben motosiklet sürücüm kaza y yapınca kafamı yandaki sıraya vuruoydum, iki ay kafam şişik dolaştım. (Dayanamayıodum o çarpma sesini falan duyunca ben de bi yere vurmak istiyodum) Var öyle oyunlar, gereksiz ama gerekli[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 bi tane daha war Abbas'ın kontra pedal birskikleti 7 [Bu mesaj baaluo tarafından 27 Şubat 2003 07:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 bi oyun vardı hatırlamıyorum adını psx de.İster kaykay ister paten ister de bisiklet oluyodunm yarış yapıyodun ama puan da topluyodun bi de yanındakilere yumruk falam atıyodun extreme miydi neydi adı[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 orjinal alın bana esas ben vereyim 510k lık haraketim var isteyene ss gonderirim :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 bi oyun hatasından 15 milyonluk harakette yapmıstım fakat ss alamadım[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar