c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ya bu tübitak denen illete nasıl proje hazırlanır bilen varmı?hatta daha önce hazırlamış biri olursa süper olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 oyle bir anda olmaz bole birkac sene emek vermen lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 proje el kitabı mı neyim vardı tübitağın kendi bastırdığı, büyük ihtimalle bayg sitesinde vardır. ama ben baştan söölüyeyim hiç bişi yazmıor adam gibi... zaten lazım olan sana o kitap değil. lazım olan sadece projenle alakalı kitaplar, özellikle bir üniversite kütüphanesinden yararlanma imkanı çok sağlam sonuçlar verir. illa ki kitap dersen mef in yarışmasının her sene kitapçığı çıkar küçük bişidir, katılan projelerin tanıtımı olur içinde, fikir vermesi açısından yararlı olabilir pek ala... ancak proje için en gerekli şey senden daha heyecanlı bir hoca bulmaktır. hatta bunlar biraz abartıp toptan projeyi kendileri yapabilir :d bok atmak gibi olmasın inepo da (yanlış hatırlamıorsam 2004 senesinde) birinci gelen formika ruffa karıncaları hakkındaki proje tamamen hocanın eseridir... aslında proje yapmak çok da zor bişi değil espiri sağlam konuyu bulabilmekte. bizim okulda proje yapmadan mezun olunamıordu... şimdi ben buraya bu kadar yazı yazmışken proje yaptım mı? hayır ben akıllılardandım proje olarak matematik seçtim, ortağım internetten bi matematik tezi indirdi, hocaya verdi senenin son günlerinde, zaten ingilizceydi bizim zır cahil hoca anladımı bilmiorum ama ben diplomamı aldım heheheh(yanlış bilmiosam riemann hipotezi miydi neydi ki bunu biz yapsaydık nobel alırdık :p) ya işte bu kadar... başka sorun olursa cevaplarım rahatlıkla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar