SPirtLeSS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 beyler non steam kurdum fakat serverlara baglanırken bu hatayı alıom. arattımama bu konuyla bi ilgili acıklama bulamadım sitede.eger sorunun ne oldugunu bilen birisi paylasırsa yada bulabilecegim bir link verirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 nonsteam olduğu için o hatayı alıyorsun galiba. hiç kullanmadım ns onun için bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bende denemiştim local clientlere kapalıdır(class c )diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 sunucu landan açıldıysa ve internetten girmeye çalışıyorsan çıkıyor diye biliyorum bu uyarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desp Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ns kurmussun steam servera gırmeye calsıırsan bu hatayı verır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar