Invulon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 turkiyeye geri dondugum icin us serverindaki raid ve tum evenleri kaciriyorum ondan 0 dan baslicagima abarti olmayan bi normal realm accountu bakiyorum emerald dreamde olursa daha super olur diger turlu herhangibir normal server 40+ (ilk 40 lvl bayiyor beni zaten ;) ) toon bakiyorum en azindan char transferi optionu acildiginda transfer ederim istedigim realma. bide takas istiyen olursa us icin llaneda 60 paladin(epic mountdu falan fistan), 40 mage, 30 priest 2nci olarak (9 epicli + birkac epic trinket ) def build warriorum var (390 civari def biton fr gear) ona gore post edin veya email atin :) [email protected] [email protected] --- msn : [email protected] icq : 200250 eh daha ne birinden ulasirsiniz iste l [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 04:40 tarihinde, Invulon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=171430 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 eu serverlarinda maelstorm varmiki? us saniyordum eu da gorememisdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 simdi bakdim the maelstormmus ama bana normal server lazim pvp serveri degil :/ ilerde transfer olayinda realm type limiti getitirlerse baksa bi pvp serverinda stuck kalmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
altaroftroy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 satilik accaunt . icindekiler kor gal 60 warrior quel serar questi war. / slyvianas 60 paladin full epick / slyvianas 60 dwarf priest mc we onlyxia yapiyor . paladin we priestin guildi war . a n e m o s . mc de majordoma / zg hakkar / onlyxia yapan guild [email protected] ulasabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bakdim serverlarin hepsi pvp serveri :/ dedigim gibi bana normal realm lazim pvp serverinda zaten 60 mage duruyor bana normal, pve realm accountu lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 msn ye ekledim görüşelim bir ara. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 dragonla trade ettik hayirli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar