Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu videoyu izleyinde aslında oyunu b..k edenler kimmiş görün..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar indirin izleyin. 19gb birden nasıl uçar günenin bu oyunda başınıza neler açacağını görün.. 4saken klanına ve bu orc böcüğüne dikkat edin. ben yaptım bi salaklık siz yapmayın.

http://rapidshare.de/files/13659496/stealing19gb.wmv.html
Mesaj tarihi:
ahahaha
muhteşem bişi olmuş
türkün türkten başka dostu yoktur hesabı türkü türkten başkası ...kmez
millet birbirini yiyiyor. biri dupe yapıo diğeri dolandırıcı ^-^
Mesaj tarihi:
knight oynuyosun
bir türk küfür etsin bütün türkler küfürbaz
bir türk ks yapsın bütün türkler kser
bir yabancı iyi oynasın bütün yabancılar iyi oynar
bir .... yapsın bütün .... yapar.
bu her zaman böyle oldu
neden sonuç ilişkisi ise herzaman söyleniyor.
cafelere 15 yaş altı veletlerin alınması yada 15- akıl yaşına sahip 15+ yaşa sahip kişilerin ko oynaması

(aynştayn gibi formül buldum be :p)

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 16:59 tarihinde, AnarShe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
valla imamını cemaatini bilmem ama bu adamı görün tanıyın diye koydum. iron belti alsam çok ii olacaktı ama nasip kısmet meselesi. sabah merchant kapasitesi yüzünden 800m nun gitti gecede bu olunca malum ohaaa dedim artık .
Mesaj tarihi:
ben ise bunları agagiller familyasının bireyleri olarak görüyorum.ne yazık ki bu oyunun % 70'i agagiller familyasının bir ferdi.
"aga,zoyuldum.item piliz."
soyuldum yazamayan bir aga ve "bana göre eşya verir misin " diyeceğine "item piliz" diyerek kendini kültürlü bir aga olarak göstermeye çalışan bir kişilik.

bu agagiller örneklerini zaman geçtikçe buraya eklemek isterim.biyoloji dersinde görmediğimiz türler mevcut.
burada bu türleri ele alalım beraber :)
Mesaj tarihi:
bu agagiller örneklerini zaman geçtikçe buraya eklemek isterim.biyoloji dersinde görmediğimiz türler mevcut.
burada bu türleri ele alalım beraber :)

asafasdasd xd
Mesaj tarihi:
en sonunda gm den cevap geldi. söylediğime göre aresde böyle bir oyuncu yokmuş. namechange yaptığını düşünememiş ko gm leri, yada ben videoyu hayal görürken çektim. bu kadar ko bu kadar gm. log kaydı yok akıl yok fikir yok.
Mesaj tarihi:
15 + 15 0 fln dıoruz ama
gecen kafede bırı geldı yanıma yası 29 fln adma oyunda 10 m ıcın bana kebab ısmarladı we aresde yım dıe kalktı adam aresde yenı char actı 10m werıcem dıe xd daha nelerı warya :(
Mesaj tarihi:
anarshe nın söylediklerini ben her bu tür oyun ne sacma oldu falan filan topiclerinde her seferinde dile getiriyorum anlatıyorum türkiyeye şu oyunun gelmesinin ne kdr igrenc bısey oldugunu 13 14 yaşındaki bebeler agaaaa bab party bab the kenk abi kemse bab falan diye kafasını monitöre sokasım geliyo ya nası cıldırıyorum lan bebe defol git kumda oyna ne biliyim git emehüeüheühüe diye oyun oyna bebe arklarinla yeter ya uzak durun oyunlardan ! diyip gömesim geliyo ama diyorum sabır.
  • Yeni Oluştur...