_beyogullari_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 arkadaşlar indirin izleyin. 19gb birden nasıl uçar günenin bu oyunda başınıza neler açacağını görün.. 4saken klanına ve bu orc böcüğüne dikkat edin. ben yaptım bi salaklık siz yapmayın. http://rapidshare.de/files/13659496/stealing19gb.wmv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ahahaha muhteşem bişi olmuş türkün türkten başka dostu yoktur hesabı türkü türkten başkası ...kmez millet birbirini yiyiyor. biri dupe yapıo diğeri dolandırıcı ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 heee bu arada ekliyeyim o çocuk türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ciddmisin türmü bu şekilsiz hırsız. daha çok bilgi lütfen çünki çok canım yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben tanımam etmem kimseyi bi keresinde aynı party e girmiştik o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 orc böcüğü... lol insanların hepsi sütten çıkmış akkaşık zaten bunu orc insan diye nitelendirme tmm başına kötü bişey gelmiş ama bunu oclara maletmen ilginç ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 knight oynuyosun bir türk küfür etsin bütün türkler küfürbaz bir türk ks yapsın bütün türkler kser bir yabancı iyi oynasın bütün yabancılar iyi oynar bir .... yapsın bütün .... yapar. bu her zaman böyle oldu neden sonuç ilişkisi ise herzaman söyleniyor. cafelere 15 yaş altı veletlerin alınması yada 15- akıl yaşına sahip 15+ yaşa sahip kişilerin ko oynaması (aynştayn gibi formül buldum be :p) [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 16:59 tarihinde, AnarShe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ii açıklamışsın. zaten ben böcük diye o şahsa dedim. hafif bile kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 imam cemaat ilişkisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 valla imamını cemaatini bilmem ama bu adamı görün tanıyın diye koydum. iron belti alsam çok ii olacaktı ama nasip kısmet meselesi. sabah merchant kapasitesi yüzünden 800m nun gitti gecede bu olunca malum ohaaa dedim artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben ise bunları agagiller familyasının bireyleri olarak görüyorum.ne yazık ki bu oyunun % 70'i agagiller familyasının bir ferdi. "aga,zoyuldum.item piliz." soyuldum yazamayan bir aga ve "bana göre eşya verir misin " diyeceğine "item piliz" diyerek kendini kültürlü bir aga olarak göstermeye çalışan bir kişilik. bu agagiller örneklerini zaman geçtikçe buraya eklemek isterim.biyoloji dersinde görmediğimiz türler mevcut. burada bu türleri ele alalım beraber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bu agagiller örneklerini zaman geçtikçe buraya eklemek isterim.biyoloji dersinde görmediğimiz türler mevcut. burada bu türleri ele alalım beraber :) asafasdasd xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 en sonunda gm den cevap geldi. söylediğime göre aresde böyle bir oyuncu yokmuş. namechange yaptığını düşünememiş ko gm leri, yada ben videoyu hayal görürken çektim. bu kadar ko bu kadar gm. log kaydı yok akıl yok fikir yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 15 + 15 0 fln dıoruz ama gecen kafede bırı geldı yanıma yası 29 fln adma oyunda 10 m ıcın bana kebab ısmarladı we aresde yım dıe kalktı adam aresde yenı char actı 10m werıcem dıe xd daha nelerı warya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 anarshe nın söylediklerini ben her bu tür oyun ne sacma oldu falan filan topiclerinde her seferinde dile getiriyorum anlatıyorum türkiyeye şu oyunun gelmesinin ne kdr igrenc bısey oldugunu 13 14 yaşındaki bebeler agaaaa bab party bab the kenk abi kemse bab falan diye kafasını monitöre sokasım geliyo ya nası cıldırıyorum lan bebe defol git kumda oyna ne biliyim git emehüeüheühüe diye oyun oyna bebe arklarinla yeter ya uzak durun oyunlardan ! diyip gömesim geliyo ama diyorum sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar