MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 isim, isim, isim...bi sürü isim, her gün kullandığım bi sürü isim, isim, isim.... hayır! hepsini unuttum... peki, neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 o isimleri fazla tekrarlamadıından :) zamanla hhatırlarsın: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 off yapma ya...hepsi bildiğim isimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben de hep en çok dinlediğim şarkıların melodilerini unutuyorum sora mırıldanmaya çalıştığım zaman aklıma gelmio sinir krizi geçiriyorum gurur yapıp bi arkıma da sormuyorum ne alakası varsa.. sonra eve gelip dinliyorum geçiyor. lakin bazen şarkının yerini bulamıyorum ki of of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 vitamin eksikliğinden kaynaklanıodur ozmn *anne mode:off* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ya bnm genel alan. şarkı olabilir, bi arkadaşımın ismi olabilir. telefon numarası, varlar, yoklar. nesse gittim bn bi ara gelirim...günler sonra unutmazsam kendimi. byby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 portakal suyu iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 konu dışında isim hafızasını geliştirmek hakkında topic vardı onu bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar