NuKe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ya dap'ı silmeden nasıl disable edebilirim? Hemen cevap verirseniz sevinirim.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... [Bu mesaj NuKe tarafından 09 September 2003 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ne ?[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Bildiğim kadarıyla edemezsin. Ancak istediğin özel bir dosyayı dapsız indirmek ise ayarlardan o dosya türünde otomatik başlamasını önleyebilirsin.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Yeterince çabuk oldu mu? ;] Ha birde, DAP = Download Accelerator Plus, Getrightvari bir dl programı, bence en kullanışlı olanlarından biri.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ahh pardon silmeden yerine kapatmadan yazmışım düzelttim. Bu arada saol nefr [hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... [Bu mesaj NuKe tarafından 09 September 2003 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar