Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 benim çektiklerim pek iyi şeyler değildi ama. sen iyi kız çekmişsindir kendine mınkatıs gibi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yok öyle sey jnm. önemli olan insanlik! adam olsun yeter =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ya paran olcak ya erkek güzeli olcan ya da benim gibi her ikisi gibi olcan. diyen çıkmadı mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 benzeri çıktı:) [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 19:37 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben sana erkek güzeli olamassın demedim arkadaşım!!1 deme bana dedim. bence kendine yakışanı giyen akıllı uslu adam kız bulur. ben anlamam tabi problem yaşayan konuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 gençler hadise varmışşşş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 erkeğin güzeli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 çok karamsar konuşmuş konuyu açan arkadaş.. ben herkesin bi kısmeti olduğuna inanıyorum iyi veya kötü senin de var eminim er geç bulursunuz birbirinizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 şimdi güzelliğe bakacak olursan herkesi fiziksel özelliğne göre değerledirmeye kalkarsın, bu da bir dereceden sonra insanı delirtir, şu kız güzel oh tam bana göre aa bu kız güzle değilmiş, şu kız manken gibi ezer geçer beni filan olur paraya bakarsan paranın da garantisi yok, bitince ne yaparsın ikisinin geometrik ortalamasını tutturmak laızm ya ben ne diyorum, bunun için bir kitap yazsan az gelir, bütün genellemeler yanlıştır, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar