Phlox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 merhabalar, cpu fanım bozulduğu için garip bir şekilde idare ediyorum fakat şöyle bir sorunum var, şu an kullandığım fan her an bozulabilir. cpu ısısını gösteren bi program kullanıyorum ve ısı ayarladığım dereceyi geçerse istediğim exeyi çalıştırabiliyor. download için bilgisayarı açık bırakmam lazım fakat riske de girmek istemiyorum. hangi program/komutla shutdown edebilirim bilgisayarı ? şimdiden sağolun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 shutdown -s -c "cpu pi$ti yine... " -t 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bazı programlar var, %30-%40 gibi bir işlemci kullanıyo gibi duruyorlar ama gerçekte kullanmıyorlar (gerçi tam mekanizmayı ben de bilmiyroum) her neyse sonuç olarak işlemcinin çalılşma hızını düşürüp sıcaklığını düşürmüş gibi bir etki yaratıyorlar. denemeye değer. edik; programlardan birinin ismi cpu waterfall gibi bişiydi. [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 09:55 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar