fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 evet sony ericsson k750i telefon için msn nerden bulabilirim java destekli. ceptemsn.com daki uyumsuz telefondaki javaya nasıl halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 mobildepo.com a bak, e-msn diye bir program var onla bir arkadaş k750i ile giriyordu msn e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben de yabancı bi sitede buldum bi prog ama 30 gunluk sanırım sora paralı parasız olanı yok mu bunların emsn de paralıymış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 banada lazım bu telefon da msn olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 banada t-630 için lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 emsn var ama bazen sorun çıkarabiliyor... kimseyle 1 mesajdan fazla yazışamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 quickim var ben kullanıyorm gayet iyi. diğerlerinden istediğim verimi alamadım. www.getjar.comdan bulabilirisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar