sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Bu oyunun cd keyını acıl olarak bana verebilecek biri var mı , aldıgım cd dekı yanlış cıkmış cd dukkanı da cok uzakta ugraşamıcam lutfen varsa verirseniz veya nerdenbulabılecegımı soylersenız sewınırım ..[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 link vercektim aama vermicem[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 expansionmu o?[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun?
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 expansion ewt[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 A oyun çıktımı lam ben demosunu oynadımda bana beendim yenilikleri[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 hyr bu ayrı bişi bf nin ustune yuklemen gerekmio[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
Öne çıkan mesajlar