Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

something about friar

nek2004

Öne çıkan mesajlar

avada da aynı soruları sordum ama yeni siteye pek giren yok heralde ve kesin bi cevap alamadım. bi de siz bakarsanız sevinirim.
1- 44s 45enh 7rej 18 parry spec i iyi midir? 44s vermeye değer mi? 44s ile 39 s arasındaki dmg farkı ne kadardır?
2- rvr de parry işe yarıyor mu? yarıyosa staff i 39 a çekip parry i 27 yapmalı mı?
3- evade %50 dex %50 qui baz mı? yoksa sadece dex mi?
4- ra olarak mastery of arms gerekli midir? yoksa augmented strength le birlikte puan kaybı mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

eski thread lerin hepsini okudum ama benim asıl sorum template ve 44 deki style ın rvr ye uyarlanması konusunda. bunu da eski forumlardan birinde okudum ama muallakta kalmış. ayrıca bu parry konusunda da herkes başka bişey diyo. drunken friarda bazıları iş görüyo demiş bazıları ise işe yaramıyo. tamam nerflenmiş ama yani etkisi sıfır mı yoksa eh işte mi? rej işi de beni düşündürüyo 7 mi 15 mi? drunken friarda 30 üstü diyen bile çok. ve mastery of arms vuruşu 1.5 saniyeye kadar düşürebiliyomuş işe yarar mı? yoksa gereksiz midir? bunları sormak istedim yoksa amacım aynı şeyleri tekrarlayıp can sıkmak değil. yardım ederseniz sevinirim.

[Bu mesaj nek2004 tarafından 09 September 2003 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence 44 style cok zor zaten rvr karmasasinda ilk vurusu random target olsa bile 3 vurusu yapip adami stun edene kadar senden baskasida dalip oldurur adami bosa gider vurusun staff 39 olmali bence zaten staff 39 oldugunda rej'e 15 verirsin cunku vercek bitek parry war oda pek fark etmiyo 20-25 arasi bence onun icin sen 39staff 15rej 47enhanc ver kalani parry ye verirsin[hline]imzada neymi$?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...