BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 evet arkadaşlar baktım ki bu şarkının olduğu albüm var lyrics sitesinde ama albümde bulunmasına rağmen bu şarkı konulmamış... ben size nakaratını veriyorum, bulun bakalım bu şarkının adını bulana şişe kapaaa There is a thin line between what is Good and what is Evil, And, I will tip-toe down that line but I will feel unstable, My life is a circus and I am trippin' down that Tightrope, Well there is nothin' to save me now, So I will not look down[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Papa Roach - Tight Rope[hline]Stick me with pins Peel away my skin Pluck out my eyes I can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 daha bunaltıcı gelen ama vaz geçemediğim şarkı; That girl Where has she been? Perhaps she never left All this changing disguises Staying the same Why so angry? You're so lucky Lucky girl She'll get injured In the slaughter Yeah,she's someone's Lucky daughter But she can't control the lion's den Only the water is her friend Tough luck girl Watchout She's rabid She can't look you in the eye She can't control the lion's den Only the water is her friend Look She's going away again Look at her outstreched hand I think she wants the swan To land on her Girl... [hline]Stick me with pins Peel away my skin Pluck out my eyes I can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 tight rope cok guzel sarkidir severim ben[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]Talk to the hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ahanda skeleton song ehueh :) beklemediğim birinden geldi cvp :)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar