Ronaldinho Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bizi yeneceğinize ligdeki diğer takımları yeninde şampiyon olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 pati eski halinde olsa rahat 5-10 kisi banlanırdı..seviye iyice dustu futbol bolumunde..mod lar varken bile millet bile millet beni banla plzz modundaydı yokken cok daha kotu oldu..yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 not alır sonra banlarlar noolcak ki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ya bu konuyu ben açmıştım hoş ben açmasaydım açacaklardı sonuçta ama şu basit taraftar konuşmaları yüzünden futbol bölümünün kapnmasını istiorm.futbol kalabilir ama türkiye süper ligi konuşulmamak şartıyla.iğrewnç muhabbetler dönüo yoksa elde olan bişiy diil kaptırıosunuz birden kendinizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bonjo eminim ki daha itaat etmenin anlamını bile bilmiyorsundur.. ayrıca küfür bir insan topluluğunu bağlar ancak bu kadar muazzam bir yazı (karton dizimi vs) direkt olarak yöneticiyi bağlar bu tür birşey de mutlaka ceza gerektirir .. bonjo sen ve senin gibiler için hazırladıkları şu aptal pankart için o kartonlara dökülen paraya yazık başka bişeye üzülmüyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 valla kavga almış başını gidiyor zaten, körükle gitmemek lazım ama yine hakemler yetmediya ya fenere ona sevindim. helal olsun bjk ye, her sene yüzünü güldürüyor gerçek futbolseverlerin.. bu arada türkiye süper liginde takım tutan biri değilim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 " "valilige uyari - pazar gunu sukru saracoglu stadimizda oynayacagimiz besiktas derbisi icin geri sayim surerken kulagimiza tehlikeli bilgiler geliyor. duyumlarimiza gore besiktas taraftarlari ucak kiralayip arkasinda, uzerinde tahrik edici ifadeler olan bez afisle stadimizin uzerinde tur atip, taraftarlarimizin uzerine yabanci maddeler birakacaklarmis. ucak kiralayip 50 bin kisinin uzerinde dolasilmasina izin vermek bunca insanin canini tehlikeye atmaktir. madem boyle bir seye izin verilecek birakin maca gelsinler. en azindan daha tehlikesiz bir yoldur. sayin valimizi ve diger yetkilileri buradan uyariyoruz. bu kesin delillere dayanan ihbar yazisidir. boyle tehlikeli bir eyleme izin verilmesinin bir aciklamasi olamaz. gereginin yapilacagina inaniyoruz. " seklinde http://www.antu.com 'da yayinlanan bildiriye bir saat icinde http://www.forzabesiktas.com 'da "bakirkoy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi'ne uyarı! pazar günü oynanacak derbi maci oncesinde, ergenlik donemi besiktas hezimetlerine rastlayan bazi genclerde ciddi paranoya belirtileri gorulmeye baslamistir. golgesinden bile korkan bu genclerin paranoya sendromunun daha agirlasmamasi icin gerekli hassasiyetin gosterilmesini rica ederiz... " diyerek cevap vermis, bizleri yine kahkahaya bogmuslardir. antu.com un yazisi ise basli baslina ayri bir komedi, o da ayri. korkmayin bu kadar yahu... ----------------------- http://sourtimes.org/show.asp?t=%239181930+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 adadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 zuhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 no it isnt! its you.sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 omg! 1337 l4ngu463! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 oo rly? B@B Th3 K3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar