THARKAS Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bu hafta varmi acep? varsa hangi gun? yoksa ne zaman? yeter be biktim bu diziden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bugun aksam 9 veya 10'da olmasi lazim, size gore +8 koy iste persembe sabah 5 veya 6'da oynicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Season 2 Episode 17 için subtitles linki olan var mı? Varsa bizimle paylaşabilir mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 @ Tharkas: Bu hafta bölüm 17 yayınlandı. Nisan'ın 5i, haftaya 18. bölüm. Ayın 19unda da 19. bölüm yayınlanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 harika ben 17 yi izlemedim hala. nasil sevindim bilemessin ehheeh. mephisto biz 2. sezondayiz:P netten cekip izlioz. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 18:51 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 efsane bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Cok bomba olaylar oldu bu bolum ama galiba yazamiorum siz izlemediniz gerci spoiler kullanirsam yazarim [spo]balon cikti, mezarda vardi adamin dedigi gibi ama sayid adamimiz benimde aklima geldigi gibi mezari kazdi ve baska bir adamin cesedi cikti, adamin kimliginde yazan isimde "Henry Gale" Hatch icinde ise geri sayim basladi kendi kendine hoparlorlerden ve bir anda demir kapilar kapandi bir odanin icerisinde ve Locke'u hapsetti, Henry'i cikarip biraz araladilar fakat sonra kapilar bacaklarini hapsetti Locke'un arada kaldi. Henry havalandirmadan yetismeye calisti tus icin yetisemedi fakat ve birden isiklar kapandi, ve blacklight denilen isiklar acildi locke'un kilitli kaldigi odada. Ustune kapanan kapi ustunde blacklight sonucu ortaya cikan gizli simgeler falan vardi cikar yakinda anlamlari teori sitelerinde. Neyse birsure sonra kendi kendine gecti hersey ve kapilar acildi, gerisayim tekrar basladi 108'den. Bu sirada Jack'ler parasutle birakilmis erzak buldular yeni gonderilmis adaya, yine Dharma tarafindan. Buda demek oluyorki Dharma orda insanlar oldugunu biliyor. Birde sayid falan gelip Henry ile tam yuzlesiyorlardi kestiler. Bir sonraki bolumde yemek icin kavgalar falan cikicak vede hurley intihar girisiminde falan bulunuyo, hatta ayaginin kaydiginida gosteriyor ucurum kosesinde ama sonu yok, olmus olabilir yani tosuncuk [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ya divxplanet bakimda. birisi bana 2x17 lockdown un emule linkini verebilirmi. emuleden search edip indirdigim 2 tanesi fake cikti 50 mgb ken prewiev ettimde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 torrentle cekiyorum ben 5 dakak sonra baslayacak indirmeye 1 saatte inse 2 saate yorumlarimi yazarim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 az once izledim bir oha cekiyorum ve son aylarda izledigim en guzel bolum budur diyorum. basida sonuda muhtesemdi...sezon 1 i animsatti bize. insallah sezon sonuna kadar her bolum boyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 kutup ayilarinin sirrini cozdum! bizim velet vardi ya maykilin oglu, o iste cizgi romandan summonladi bilmeden o kutup ayilarini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ayrica strepsils'in ustunde swan isareti var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 you have three seconds to answer my question. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 yok abı boyle bi bolum lol cok fenaydi sonu OFFF bekle dur simdi kafayi yedirecek bu dizi bana ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 beni benden aldi bu bolum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 süper ötesi bir bölüm,henry gale olayı neler açacak bizimkilerin başına görecez artık.Locke'un ayağının sıkıştığı yerdeki puzzle gibi harita baya kafalar karıştı neler gelecek başımıza bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Sonunu ben de çok beğendim. "Budur ya, oha" falan oldum yani. :) Çarşamba günkü bölümü çok merak ediyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 cok guzel bolum olmusda, morotesi isikta kapida cikanlarin net bi fotosu var mi kimsede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Cok "yavas" dizi coook.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 3 defa izledim bu bölümü. hala kafam almıyo. 2. sezonun en komplike bölümüydü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 kapıda çıkan map için. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 [spo]hurley deliymis :) sawyeri pis dovdu ama [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Sinavim var 10.40'da, biter bitmez 218 i izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 OHAOHAOHAOHAHOAHOAHOAHOAHOAHOAHOAHOAHOA OHA YOK BÖYLE Bİ SON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 çekmeye basladim...tepkiler super iple cekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar