by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 fraps programını indirdim fakat nasıl yapacagımı bilmiyorum :s sizc tecrübeli abilerimden yardım istiyorum...(onun yerine önereciğiniz başka program var mı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeR_s4d0 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 olm hacker deil misin ? niye bilmion hacker dedigin herseyi bilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ben yardım edin dedim boş laf edin demedim!!!! etmeyeceksen boşuna yorulup cvp yazma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 obaa kavgada bile söylenmez :) [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 19:10 tarihinde, cemshit tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar