endless_night Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 boyle nooblar gitmeden bu site adam olmaz abi gitti guzelim site... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 efendi olun beyler biras ana bacı oh be ne güsel ne kadar rahatsınız ana bacı söverken.ama biri size dese dağları deler gibi yırtınırsınız.başkasına laf atarken kendinie bi bakın biras.adamın topic sana gereksiz geliosa msj atmicaksınız arakadaşım.delikanlı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yazmıyorum bişey ya birileri bildiğim konularda yardım isterse bende küçük düşürücem bundan sonra böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bana pm'den yazsaydın daha iyi olurdu. arkadaş ile dalga geçeceğinize kendi yazdıklarınızı bir gözden geçirin. hiçbir anlam içermeyen saçma sapan şeyler. lion sen de merak etme artık deru troll basamayacağım zira dün savaş esnasında dc oldum girdiğimde item felan kalmamış. şu an full plate ile geziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar