Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 arkadaslar herkese merhaba; gecen sene kasım ayı icerisinde yaptıgımız standart turnuvanın tadının damaginizda kaldıgını ve yenisi dort gozle beklediginizi biliyorum. ve iste karsinizda... sealed deck tournament #2 tarih: 04/mart/2006 cumartesi saat: 11:00 yer: ankara - orta dunya kafe ust kat katılım ucreti: 35ytl katılımcılara dagitilacak urun: 1ravnica tournament pack + 2 guildpact booster. odul: turnuvaya katılım sayısına gore gecen seferki ile aynı sayıda ilk sekize guildpact boosterları dagitilacaktır. turnuvaya katılacakların kontenjan dolma tehlikesine karsi onlem almak acisindan bana isim yazdirmaları faydali olacaktır. ilker ender ocak mail: [email protected], [email protected] cep tel: 0533 359 8178 msn: [email protected] ayrıca yanımızda henuz ankara'ya gelmemis olan fazla ravnica ve guildpact boosterları olma ihtimali olabileceginden magic ile ilgilenen tum arkadaslari o gun orada bekliyoruz. herkes ile turnuva da gorusmek dilegiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 herkese selam, her ne kadar pek ilgilenen olmadıysa da bana bir kisinin attıgı mail uzerine herkesi haberdar etmek istedim. yukarıda belirttigim turnuva tarihi katilimcilarin istegi uzerine cumartesi gununden pazar gunune kaydirilmistir. turnuvaya katilacaklarin dikkatine sunulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 selam, fazla ilgi olmaması çok üzücü... ben bursa'dan kalkıp gelmeyi çok düşündüm ama yol gözümde büyüdü. istanbul'a bir şekilde gidiyorum da ankara - izmir çok uzak kalıyor... size bol eğlenceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeuwolfTheRanger Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 çok kral turnuva oldu düzenleyenlerin eline sağlık son zamanlarda herhangi bir organizasyonda bu kadar eğlenmemiştim bir sonrakinde görüşmek dileğiyle beni yenip turnuvayı 0 puanla bitirmeme neden olan 4 arkadaşada ayrıca teşekkürlerimi sunarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar