Quidam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 baslikta anlasildigi uzere charimi satiyorum burning legion da undead rogue max rank champion < suan rankını bılmıyorum silahlar lobotomizer ve glacial blade alterac valley - arathi basin exalted itemları 2 ay oncenin en iyi itemları toplam 4 epic item at undead skeletal warhorse (epic) 200 gold mevcut 2. char oda burning legion da 58 orc hunter normal yesil ve mavi item larla donatılmıs bir char alıcılar icin msn adresim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quidam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 selamlar 200 verip kapatalim olayi ben 2 3 kişye yazdim kim daha once davranirsa chari ondan alacam delirecem millet hafta ici bakmiyor ya msn: [email protected] yada 05057219985 saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 selamlar bi ses ver sesss saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar