Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ozze'yi tarif edebilir misiniz bana? (izmir)

Brigand

Öne çıkan mesajlar

oha tam okumamışım bak şimdi sana bornova metrodan anlatıyorum hemen çıkıyorsun otobuslerin olduğu kısımdan ama hastane tarafından değil ordan sola doğru dönüyorssun zati insanları takip et bi sokağa dalıcaklar böyle dar bi sokak o yolun bitimınde hemen köşede üniversite 2 pastanesi var poğaça falan satar karşına taksi durağı falan çıkıcak sonra solunda yine parkı ve cafelerın sokağını göreceksın neyse sonra o poğacacının hemen yanında dümdüz yukarı çıkıcaksın yanı poğacacıyı sağına alıp dümdüz az ilerlicen cadde gelicen 57. topçu tuğayı solunda kalcak şekilde hiç o kaldırımdan inmeden yukarı yukarı sonra karşına felix yazısı gelicek yem yeşil duvarlar aha felix barın üztü ooze dir

daha iyi anlatacak varsa çıksın bakalım karşıma =)
anlarsın umarım valla başka eklicek hiç bir şey yok gerisini başkaları tamamlasın artık
Sosyal ağlarda paylaş

bugün değil yaw yarın arkadaşların konseri varmış, 4-5 grup çıkcakmış gençler. tanınmış gruplar değil. işte liseli öğrenciler filan. 5ytl + bira. daha önce ozze'a gitmedim. benim arkadaş da bi grupta baterist ;). bi gidiyim izliyim yalnız bırakmayım çocuu

bu arada bende ozze diye okuyodum ama arkadaş ozi diyo okuyo :)

[ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 14:11 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...