Brigand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ozze rock bar nerede arkadaşlar? bornovada onu biliyorum ama daha ayrıntılı bir tarife ihtiyacım var. şimdi metroda son durakta indik sonra? bornova'yı pek bilmiyorum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bornovanın tam neresinden tarif edeyim ki sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 oha tam okumamışım bak şimdi sana bornova metrodan anlatıyorum hemen çıkıyorsun otobuslerin olduğu kısımdan ama hastane tarafından değil ordan sola doğru dönüyorssun zati insanları takip et bi sokağa dalıcaklar böyle dar bi sokak o yolun bitimınde hemen köşede üniversite 2 pastanesi var poğaça falan satar karşına taksi durağı falan çıkıcak sonra solunda yine parkı ve cafelerın sokağını göreceksın neyse sonra o poğacacının hemen yanında dümdüz yukarı çıkıcaksın yanı poğacacıyı sağına alıp dümdüz az ilerlicen cadde gelicen 57. topçu tuğayı solunda kalcak şekilde hiç o kaldırımdan inmeden yukarı yukarı sonra karşına felix yazısı gelicek yem yeşil duvarlar aha felix barın üztü ooze dir daha iyi anlatacak varsa çıksın bakalım karşıma =) anlarsın umarım valla başka eklicek hiç bir şey yok gerisini başkaları tamamlasın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 wallahi umarım bulurum ama içimde bulamıcam, 2 saat dolaşcam gibi his var çünkü pek bişe anlamadım :) poğaçacıda güzel poğaça var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 dolmuşlar hemen arkadasından gecıyordu sanırım bende aöl sınavına giderken görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 tmm heralde burdan itibaren bulabilrim biraz dolaşırım birazda erken çıkarım. peki bişi sorcam ozi diye mi okunuyo ozz diye mi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ozz de sen ulen çok kolay metronun orada sorsan bile millet güler sana =) bugün konser içinmi geliceksin peki ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bugün değil yaw yarın arkadaşların konseri varmış, 4-5 grup çıkcakmış gençler. tanınmış gruplar değil. işte liseli öğrenciler filan. 5ytl + bira. daha önce ozze'a gitmedim. benim arkadaş da bi grupta baterist ;). bi gidiyim izliyim yalnız bırakmayım çocuu bu arada bende ozze diye okuyodum ama arkadaş ozi diyo okuyo :) [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 14:11 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 valla kafana göre takil o zaman yarın ne pazar dimi olmadı ben seni götüreyim =) o saatlerde orda ola bilirim k.parkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bulurum heralde bu kadar tariften sorna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 dungeon'ın orda..çok açıklayıcı oldu snrm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar