pckopat Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 sorun hala dewam edior mu daha oyuna girme fırsatım olmadı lag filan var mı yada sorunun çözülüp çözülmediğinden haberiniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 lag gitti bnde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 gece yoktu şimdi var 2-3 sn ye. lvl kasacaksan idare edersin ama cz bana haram :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 şu lanet oyuna bi girsem görcem lagı da saolsun benim canım(!) bilgisayarım information 1% yi geçemiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 siz lagın oyundan mı olduğunu sanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yoooo öle sanmıorum hatlar düzelmişse knighttaki lagda düzelmiştir yaw bi kaç gündür adam gibi oynuyamadım pk istiommmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 http://www.internethaber.com/article_view.php?aid=340768 http://www.internethaber.com/article_view.php?aid=340830 Kendileri arıza çıkarıyor. Kendileri onarıyor hesapta... Verdiğim paralar haram zıkkım olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bilgi için tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Halen daha bir hattın arızalı durumda olduğunu fark ettinmi bilemicem :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 evt. fark ettim tabiki bu sefer başka yerde bir sorun var. güya tt(türk telekom) u özelleştirdiler hep sorun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Dikkat tevazu edin. Her sene genelde aynı zamanlarda(dönemde) bu tarz şeyler yaşanıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ne war da özelleştiriyolar sanki. geçen gün arkadaşım tt ye gitmiş demişler ki: günde en fazla 8 saat bağlanabilirsin(sınırlı internet bu oluyomuş) haftada da en fazla 240 saat demişler. çocuk intenete gircee zaman kağıt kalemle geliyodu kaç saat kaldığını hesaplıyo. ben yok öyle bişi dedim anlattım sınırlı bu sınırsız bu diye. şimdi 24 saat internette çocuk. tt'nin işi milleti kandırmaktan başka bişi diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 tt, dünyanın en cahil ve bilinçsiz kadrosuna sahip, dünya devi telekomünikasyon firmalarından biri.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShieLd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 adamlar altyapı olmadan aldılar herkesi 512 ye gördüler bi taraflarını.. Geçen günde çanakkalede kablolar kopmuş yuh... Fiberoptik kabloların koptugunu ilk defa duyuyorum.. Japonyada veya amerikada kopsa adamlar kendi ülkelerinin telekomuna bomba atarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 çernobilde mi onların telekomu yoksa :))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar