Dela Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 liseli manita delikanliyi bozar mi? genclerin elinden taze hatunlari almak ayip midir? manitacilikta pazar payimiz nedir? bu sorularin cevaplari lazim bana gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 liseli manita delikanliyi bozar mi? bozmaz. genclerin elinden taze hatunlari almak ayip midir? ibnlktir manitacilikta pazar payimiz nedir? ekmek %90 ünilere çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 manitacılık noluyo . bence kızlara manita diye hatap edilmesi hoş değil onlar çicek papatya fln fln ben kız olsam bu konuya çok kızardım bilmiyom yanii ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 sevdicek ayri sevgili ayrin (insan sevdigini hic? yani ayip) manita ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 biz lisedeyken gıcık olurduk yaşça daha büyük ve liseli olmayan erkeklerle çıkan arkadaşlarımıza. şimdi biz devamlı ilseli peşindeyiz :d . nesilden nesile atarılıyo bu olay sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 +1 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 lisedeyken kızlar pek sallamaz mesela ama liseden 1-2 yıl sonra okula ziyarete gittiğinizde tüm gözler sizdedir.. ilginç şeyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 delikanlı, bu işin 14 15'e kadar yolu var. lise hatta ortaokul dahi seni sınırlamasın. isteyene istediğini, arayana aradığını vericen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 hatta halk arasında oturtucan sandalyeye ayakları yere değiyorsa okeydir diye de bir vecize var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 lisedeki servis soforum diyodu o lafi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 said: oturtucan sandalyeye ayakları yere değiyorsa okeydir ahuahuz duydum ben de bunu yazcaktım tam da, liseli manita candir, kandir; türküsü bilem vardir: "liseliğ vardi yaağw ah oğ liseliğ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 liseli miseli takmıcan kafana buldunmu götürücen:)götürrrrrrrrr:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 1 tepsi baklava değil bu, nereye götürüyon hemşo? derler adama kalirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bende hemşo sensin anam derim karşımdakine sen götüremiyosan napiyim derim ben iyi götürme yaparım derim eheeheh:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 hı peki, tuhaf gençliksiniz ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 onlarda bir insan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 şöyle bişey var . ya da ben öyle zannediyorum, lisede kızlar yaşça büyük erkek arkadaş arıyolar. benim başıma gelmişti teklif götürdüğüm kız, bana yaşın büyük olsa seninle çıkardım diye cevap vermişti. dövmek istedim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 @laverda yuh bolemi cvp verdi :s bassaydin tokati!!!1!!1!!1birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 feci liseli kız götürme yaparım.itina ile ders verilir:)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 hala liseli saplantısı aşın bunları aşın mis gibi mankenler kalbim bomboş diye bağırıyor ekranlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 döverim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yaw bırakın sizde şu mankenleri hepsinin ne mal olduğu belli hepsi oooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 daha yeni mezun oldugumuz icin liseli felen pek farketmiyo eueh.. orada 1 arkadas demis ortaokul felen sinirlamasin seni diye midem bulandi. +18 bir insanin(!) 12 13 yaslarinda bir kizla ne iliskisi olabilirki ? kendi yasina yakin kizlardan yuz bulamayip daha ergenlige yeni girmis kizlardan mi medet umuyorsun? seni ve senin gini dusunenleri kiniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 affetmem, affetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ya o degil de az önce komsu kizi biseyler getirmeye geldi eve, kizla en son 8 sene önce oyun falan oynuyorduk, kiz güzel olmus yahu. ucagim da yarin ulan : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar