vimpir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ozellikle wmv dosyalarini ileri alamiyorum illa izlemek zorunda kaliyorum sonuna kadar cozumu varmidir yada mantigi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bazen tamamlanmamaış yada codeci sorunlu videolarda yaşayabiliryorsun bu problemi. ace mega codec packs i bulmayı dene biryerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 codec le olmasa gerek zaten megalite yuklu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 aynı sorun bendeki 1-2 videoda olmuştu. özellikle eşşekten(emule) çektikleirmde olabiliyor böyle. kazaadaki preview ile ilerletebiliyorsun mesela. sonra oradan sürükleyip classic playere bırakıyorum düzeliyor. not ace sadece codec değil içinde aynı zamanda playerlerde barındırır kullanmakta fayda var derim ben :) [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 01:19 tarihinde, Dragonfire tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar