marksman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben babelde oynuyorum orda 2 charım war biri 32 lvl full str + fire diğeri 25 lvl full int archer +ice 1. charımdan pek tat alamadığım için yeni bi char açtım ve çok memnunum ama geç bi karar verdim..yeni server uygun olabilir.çünki babelde çoğu player 3x ... ve 4x siz de yeni açılacak olan athens serveri hakkında fikrinizi yazarsanız sevinirim...oraya geçmeyi düşünen warmı ? ayrıca full int +ice archer açacağım çünki uzaktan savaşıyor ve ice olacağım için kasmak çok daha kolay olacak... 2 günde 24 yaptım archere kasmak gerçekten kolay... ayrıca sp farm için ideal... ama 3x lerden yani 4x lvl lerden sonra ne zorluklarla karşılaşabilşirim fikir paylaşırsanız sevinirim... canının az ve pys defansı az olacak ama ben çok beğeniyorum...monster kesmedeçok başarılı sizce?
aramil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 pvm için yapacaksan full int olmana gerek yok, archer gerçekten yaratıklara karşı etkili. full int olursan pvp'de hiçbir etkin olmaz bence. pvm diyorsan birkaç arkadaşım var aege'de, full str cold archer isyutaruyu o tanklıyor guildinde. full int olursan ciddi anlamda hp az olacak bir daha düşün bence :) sonuçta sana kalmış :))
marksman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 peki şu an 32 lvl char duruyor babelde full str +glavie+lighting? garment sen ce bunlamı dewam edeyim ?
aramil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 glavie fiziksel, lightning büyüsel hasar ve bufflar veriyor :( hasar olarak sorunun yoksa istiyorsan onunla oynayabilirsin, sen bilirsin ama etkim altında kalma sonuçta herkesin oynayış stili farklı :)
marksman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 saol ben zor karar veren biriyim içime sindirmem lazım ama bu kadar karman çorman şunu yapbu olur ama şuda olur ona vermezsen şöyle olur ilerde şöyle olur felan filan oynarken hep bişeyleri yanlış yaptığın kanısındasın kaç gündür bunalımı girdim walla... ben bu oyunu bırakıyorum kalanlara slm olsun...
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben şu an oyununu download ediom ilk athens te başlarım
archero Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 selam arkadaşlar. yardımcı olabılecek warsa sımdıden tesekkur ederım. oyunu ındırdım fakat bı turlu açamıorum. forumları gezıyorum hıc bı cevap bulamadım. eger yanlıs anlamadıysam oyunun acılıs saatı war (sanırım) o da kore saatıne gore ayarlı. benmı yanlıs anladım yoksa gercekten bıyle bıseler warmı.. ya da ben neden çalıstıramıyorum oyunu ??? baslarken tesekkur etmıstım ama genede tesekkur ederım ...
einhander Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 su an serverlar 3. beta testını bıtırdıgı ıcın gecı bır surelıgıne kapatıldı turkıye saatıne gore 21/02/2006 saat 21:00 da acılacak
New Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben spear flame 2 int 1 str şeklinde gittim hafif hp yi arttırarak çok sağlam vurup kolay olmuyorum 35+ olmadan pwp yapmıcam kasıyoruz =)
Öne çıkan mesajlar