bejawe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 benimki milan - barcelona yada chelsea - milan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 istemeyipde karşılaşanlar chelsea-barcelona 2 senedir :(..finalde görmek istiyoruz bu 2liyi..gerçi 2şer maç oynandığından bi bakıma avantajı war :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 evet ya bu iki takim son iki senedir erkenden karsiya gelior birisi elenior daha sonra 1 tanesinin maclarini izlioruz kotu oluyor.halbuki yazdigim gibi soyle chelsea - juventus barcelona - milan maclari izlesek ne war :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 barça-chelsea finalde karşılaşmamaları bizim için bi şans aslında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 evet 2 maç izliyoz daha ii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 real - chelsea isterdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 gs-fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 milan-barcelona izledik ya gecen sene? ayni gruptalardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hayır juventus'a karşı şimdiden juve chelsea i,zlielim demişsinizde juventus şu an oyun kalitesi ve güç açısından (bakın show açısından demiyorum) hem barcelonadan hemde chelsea den daha kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 eurosportta belki bnm şansıma ama 20 kere 90 lı yılların milan-barça maçları denk geldi 3-4 kere son yıllarda karşılaştıklarnı sanıorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar