Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 http://filecabi.net/video/ultra-awesome-touch.html böyle bişi görmedim, naısl bir teknolojidir bu yoksa azınlık raporundaki gibi bir teknolojiye erişmeye azmı kaldı ? fikir ve yorumlarınız alalım. //url butonu düzgün çalışmıyor sanırım... [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 00:10 tarihinde, Dragonfire tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 virtual reality + multiprocessor bence o kadar da abartmamak lazim. tabi guzel super ama olan seyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bi tane dokunmatik monitör bi tane iki üç parmağa da farklı mouselarmışcasına ortada birden fazla mouse olabilirmişcesine yanıt veren progam. sonrasında da normal mousela yaptıklarının aynısını burda yapıyosun. bişi yok bunda. [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 12:07 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 1 iş gereği touch screen pad kullanıyorum uyulamalarda (turkcell kontör kiosk) ama senin anlattığın kadar basit bir touch screen yok videoda, ordaki çok komplike ve 1 den fazla eş zamanlı hareket algılayabilen bir alet : en basit 3m touch pad 300$ 2 o motion ları heleki okadar yumuşak objeleri realtime yapabilecek bir işlem gücünü ne sağlıyor ? 3 ve nasıl bir yazılım kullanılıyor bu iş için cidden ben hayran kaldım konuyada az buz yakın olduğum için çok hoşuma gitti not 1 den fazla mouse varmışcasına olayını anlayamadım isterlerse 60 mouse taksınlar normal bir pc ye tekbir controler a tabi olacaklardır ayrı noktalara hareket etmezler bildiği kadarıyla. ordaki olay kesinllikle mouse felan değil. edik şimdi meraktan inceledimde olaya multi dokunuş olayıymış tek dokunuş noktasına sahip sistemlerin aksine bu sistemde birden çok eş zamanlı dokunuş birriyle etikleşime girebiliyormuş. niyetleri ise çok kullanıcılı duvarlar ve masa üstleri yapmakmış :) (fantaziye bak) [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 13:14 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 dokunmatik sistemler için basit ama çok etkili bir sistem geliştirmişler. güzel olmuş. onun dışında konsollarda 2 ya da daha fazla gamepad/joystick bağlayıp oyun oynamaya benzettim ben. farklı olarak düğme yerine parmaklarınızı kullanıyorsunuz. acaba aynı anda kaç farklı input değerlendirebiliyor? bir de ayrımları biometrik olarak mı yapıyor acaba. yani videonun sonlarına doğru 2 kişi oyun oynuyordu. bu durumda 2 parmağın eş zamanlı basılıp kaydırılması durumunda eğer ayrım yoksa zoom yapmaya çalışması lazım. gerçi o oyun için zoom olmayabilir hatta ayrım da gerekmeyecektir büyük bir olasılıkla. peki o zaman resim albümlerine bakarken 2 kişi aynı anda işlem yapabiliyor mu acaba? eğer biometrik olarak ayrım yapıyorsa sıkı bir işlemci gücü olsa gerek. ps: ben ekranda parmak izine sinir olurum, böyle birşey kullanırsam hergün sile sile bozardım herhalde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 said: 1 den fazla mouse varmışcasına said: fazla eş zamanlı hareket algılayabilen bir alet ikincisini söylemeye kasarken birincisini söyledim. orda 60 tane moue olsa da programcı açısından çok bişi değişmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar