JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 arkadaslar dun lvl 65 warıorumun sıfresını istemıstım custom spporta ısteqınız ıletıldı yazdı buqn beklıorum sıfre qelmedı hala sımdı bıdaha denedım su yazı cıktı ne demek bu inglizcem fazla ii deil yardım edersenız cok memnun olurum sorry, but you may only have one lost password request pending at a time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 zaten 1 kere kayıp parola isteginde bulunmussun onu demek istiyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben daha yeni resetledim bekliom ama bende oldu die bi yazı cıktı bende ss aldım bi sn onuda koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hım.. :'( baska bısey demıomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 http://img138.imageshack.us/img138/4117/clip29gb.jpg ahanda 10 dakka önce resetlediğim pasword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bu yazıo ya bende "sorry, but you may only have one lost password request pending at a time. " şimdi yeni şifre yolucaklarmı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 inş yollarlar yollamazlarsa ayvayı yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yaw sen deıl bne daha beter yedım :'( lvl 65 or warrıor serwer ares np 90k daha 2 qun once aldım bı anda sıfre deqıstı ne olduqnu anlamadım :( acaba yolalrlarmı dun bılgılerı qırdım iletınız customer supporta yolalndı dedı sımdıde sorry, "sorry, but you may only have one lost password request pending at a time."yazı war yollarlarmı yenı pass ı :'( ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 abi sen bu charı aldıktan sonra değiştiyse pğarola sanırım sana satan adam geri alıyodur charı anafikir : char satarken ve alırken email adresini de alıp oradaki bilgi ve giriş şifresinide değiştirmelisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 fc_xx_tr junk mailini falan kontrol ettin mi mailinize pass yollanmis diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 perfi'nin dediği gibi, junkmail'e bakın msn'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 zaten carın email adresınıde aldım herseyını bana ait yaptım ama oyundayeken pass kendıqılıqınden deqıstı aldıqım kısı bunu deqıstıremez bılgılerı deqıstırdım ben :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 arkadaşlar dikkatli olun çünkü şifre%90 ihtimalle junk ya da spam klasörüne geliyo. bir an önce girin bakın eğer o klasörde duruyosa şu anda silinebilir. junk ve spam mailler 1 hafta bazı e-mail adreslerinde 1 ay içerisinde otomatik olarak silinir. dikkatli olun. edit:eğer e-mailiniz türkçe ise klasörün adı istenmeyen mail. önemsiz mail gibi şeyler de olabilir. ben de 3 kere şifre değiştirdim. hotmaile hemen ertesi gün geliyo şifre ve önemsiz posta klasöründe oluyo. [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 11:41 tarihinde, Episode_666 tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 sercan abi gelir dedim ben sana hala panik yapıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar