Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

magic anvil deki kutucuklar ne işe yarar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anladigim kadariyla dier kutulari sormus arkadas.. sonucta maksimim 1 bless ve 1 trina koyabiliorsun.. geri kalan 7 kutu ne ise yarior ?

ßana kalırsa ilerleyen patchlerde bir upta kullanabilecegimiz scrol sayısı artıcak veya trina gibi yardimci itemler articak..
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bende bunu bi arkadaşıma sordum we adam bana bi kaıda çizerek upgrade de iteminin yanma ihtimalini düşürmek istiosan diip bi taktik ööretti ben her seferinde belli bi sırayla farklı kutucuklara scrool koyuorum ve 10 da 1 kırılma ihtimali ile o sırayla itemlerimi upgrade ediorum.video çekmeyi bilsem tam anlamıyla anlatabilirim.ama ben belli bi sırada koyuorum ve çokda yararlı oluo
Mesaj tarihi:
eskiden item upgrade ederken istedigimiz kadar trina koyabiliyoduk, ordan kalmao kutucuklar.. tabi herkez +8 item sahibi olunca kaldirdilar..

[ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 18:46 tarihinde, Somber tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben 2 senedir oynuyorum da senin dediğin gibi bi şeye rast gelmedim. O yüzden sordum ne kadar zamandır oynuyorsun diye, anlamsız yere gerilmek neden onu anlamış değilim...
Mesaj tarihi:
gerilmedim ki dostum.. senin ilk ba$ladigin zamanlarda acik olmasi lazim istedigin kadar trina koymanin, emin misin dogru hatirladigina? sor bi kac ki$iye istersen..
Mesaj tarihi:
eski ko oyuncuları belki bilirler.o zamanlar yeni gelmiş bir patch'de kullanıcılar istedikleri kadar trina koyarak upgrade yapıyorlardı.bu bug hemen bir yama ile giderildi :)
Mesaj tarihi:
kutucukların o kadar fazla olma sebebi: nasılsa yakıcaksınız itemlerinizi "tebdili mekanda ferahlık vardır" felsefesi ile dilediğiniz kutucukta yakın ruhunuz daralmasın diye konmuştur...
  • Yeni Oluştur...