honordalsword Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 arkadaşlar herkezin bildiği gibi magic anvil de 9 tane kutucuk war.bu kutucuklar ne işe yarıor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 upgrade. iteme sag tıklayıp soldakı kutucuga atıyorsun. sonra scroll we istersen trinayı koyup basıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 anladigim kadariyla dier kutulari sormus arkadas.. sonucta maksimim 1 bless ve 1 trina koyabiliorsun.. geri kalan 7 kutu ne ise yarior ? ßana kalırsa ilerleyen patchlerde bir upta kullanabilecegimiz scrol sayısı artıcak veya trina gibi yardimci itemler articak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 o zamn kutularıda ileri ki patchlerde koysalardı xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ji_ber e katılıyorum. :d neden sonradan koymamışlar xd aynı lotto gibi olucak bu da sonradan sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 patch 545437865345345 oraya 9 tane scroll basabileckmişsn yaaa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 niye japko'da öyle değil ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 arkadaşlar bende bunu bi arkadaşıma sordum we adam bana bi kaıda çizerek upgrade de iteminin yanma ihtimalini düşürmek istiosan diip bi taktik ööretti ben her seferinde belli bi sırayla farklı kutucuklara scrool koyuorum ve 10 da 1 kırılma ihtimali ile o sırayla itemlerimi upgrade ediorum.video çekmeyi bilsem tam anlamıyla anlatabilirim.ama ben belli bi sırada koyuorum ve çokda yararlı oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 eskiden item upgrade ederken istedigimiz kadar trina koyabiliyoduk, ordan kalmao kutucuklar.. tabi herkez +8 item sahibi olunca kaldirdilar.. [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 18:46 tarihinde, Somber tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Somber ne kadar zamandır oynuyorsun bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 uzun zamandir.. inanmiyosan beni suclamak yerine eskilere sorar misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Ben 2 senedir oynuyorum da senin dediğin gibi bi şeye rast gelmedim. O yüzden sordum ne kadar zamandır oynuyorsun diye, anlamsız yere gerilmek neden onu anlamış değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 adam seni suçlamamış ki abi neden böle algılıosunuz anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 gerilmedim ki dostum.. senin ilk ba$ladigin zamanlarda acik olmasi lazim istedigin kadar trina koymanin, emin misin dogru hatirladigina? sor bi kac ki$iye istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 @str_semih; aglamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Hayır herkesde +8 item diyorsun da, +6 FP gördüğün zaman altın bulmuş gibi seviniyordun o zamanlar, o açıdan dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bi sure sonra arkada$im.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 eski ko oyuncuları belki bilirler.o zamanlar yeni gelmiş bir patch'de kullanıcılar istedikleri kadar trina koyarak upgrade yapıyorlardı.bu bug hemen bir yama ile giderildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 kutuların hepsini kullanabiliyorsun. işi tamamen çözmen lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 kutucukların o kadar fazla olma sebebi: nasılsa yakıcaksınız itemlerinizi "tebdili mekanda ferahlık vardır" felsefesi ile dilediğiniz kutucukta yakın ruhunuz daralmasın diye konmuştur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar