TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 arkadaslar ben evıme ko yu yukledım neyse sıfremı fılan gırıyorum charımı secıyorum sonra lodıng yapmaya baslıo loading character data %93 e geldıgınde bılgısayar kıtlenıyor reset atmak zorunda kalıyorum... kac kere denedıysem hep aynı hatayı werdı bılgısayarımın özellıklerı gayet ıyı ama nedense bılgısayar kıtlenıyor acaba bılen bırı warsa bana yardım edebılırmı? lutfennn...::((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yeniden yüklemen lazım ama 1299 setupu ile .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 zaten yukledıgım 1299 ama farkeden bıse olmadı hala aynı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya bu sorunla benden baska karsılasan yokmu off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morchaylt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bende de %10 da hata verıyor ve oyuna giremiyorum lütfe bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardım edebılırmı sorun pc de bunu bılıyorum ama nasıl duzeltebılrım? simdisen tnlk tum elmoardlara ve kendini human hisseden karuslara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 loading informatioan %10da kalırsa premiumun son günü olduğu içindir ama diğeri neden %93te takılıyo onu bende çözemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 edit: information Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 biz şimdi pre alsak ve son günü geldiğinde information %10 da takılımı kalır ? bide premiumu chara mı alırsın yoksa account hesabındaki tüm charlaramı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 1- %4 ve ya %10 da büyük ihtimal takılır bilgisayar hata verir..yan charlara da giremezsin. 2- premium tüm charlar için geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 saol dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 benim de loading character data 13% de bekliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ooojeem Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hackshield dosyasını silip saglam bir tane bulman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar