Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeter ya herkes baksin lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
la göt oğlanı sikimin dangalağı +8 raptor alacağina git lvl kas citin giy shell giy karakterin de senin gibi mal.sikim gibi resim koyma o zaman bi sikim deilsin sen.adam az bile vurmuş senin gibi salağa .
Mesaj tarihi:
la göt oğlanı sikimin dangalağı +8 raptor alacağina git lvl kas citin giy shell giy karakterin de senin gibi mal.sikim gibi resim koyma o zaman bi sikim deilsin sen.adam az bile vurmuş senin gibi salağa

yorum yok.
Mesaj tarihi:
la mal malice ancak defansi siler debuff silmez.ayrıca o resimde debuff yok sende.bi sikim bildiğin yok.1000defanstan malice ile sadece nasıl senin 300 defans kalıyo sikim sikim konuşup deli etme adamı
Mesaj tarihi:
o resime bakarmisiniz sen anlamadigin için bilmiyorsu ndebuff ve malicenin oldugunu anlayan cikacaktir gerizekali aptal insan lan salak siktirgit oynama sen oynu kafayi yicem pcyi kiracam allahim sdelkjrfsdklfjsdjfksfsd
Mesaj tarihi:
benim kanitlamak istediğim ortada.unique takin yoksa o kadar canin nasil var malice var sende sadece debuff yok sende.senin gibi siğir a kendi yaptığı işi anlatıyorum ya ben buna deli oluyorum...malsin sen mal
Mesaj tarihi:
bilmiyorum.ben hiç bi bok bilmiyorum.
hadi bana şunu anlat.
1-1000defansim var diyorsun fplerle sadece olmaz bu defans uniquen var yok diyorsun
2-1000 defanstan malice kaç siler?debuff defans silermi?defender sik mi veriyo koluna takınca?
Mesaj tarihi:
debuffun malice silip silmedigini bilmiyorum ama sağda bakar isen hem malice hemde debuff yedigimi görecek kapasitede zekan olduguna inanmamaya baslıyorum
Mesaj tarihi:
bir kere sizde dürüstlk denen şey olsa debuff ve malicenin oldugunu söylerdiniz ama bişe demiyorum sevenlerim oldugu kadar svmeyenlerimde var no comment.
Mesaj tarihi:
--------------------------------------------------------------------------------
nese yorumsuz ne biçim konu bu heriflerin tartıştığı şeye bak debuff yemişmi yememişmi :d

adam anlamak istemiyorsa benim sucum ne sizde cikip birşey demiyorsunuz neyse
Mesaj tarihi:
ben geçenlerde town un önünde debuf mebuf malis screm falan navarsa attılar kafama resmini bulsam komedi ekranın sol üst ortaya kadar dolu :d
oyuzden o gündür bu gündür karıştırıyom hangi resim neydi diye :d
  • Yeni Oluştur...