DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bok kafalı hamam böceği seni.amk umun karakterinde hiç mi unique yok?hiç mi defans vermiyor sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 opsssssssssss sakin beyler sakin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hiçbir uniq takimyok sus lan sus deli ettin sus salak insan maliceyi debuffu göremeyen insan sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 la göt oğlanı sikimin dangalağı +8 raptor alacağina git lvl kas citin giy shell giy karakterin de senin gibi mal.sikim gibi resim koyma o zaman bi sikim deilsin sen.adam az bile vurmuş senin gibi salağa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 la göt oğlanı sikimin dangalağı +8 raptor alacağina git lvl kas citin giy shell giy karakterin de senin gibi mal.sikim gibi resim koyma o zaman bi sikim deilsin sen.adam az bile vurmuş senin gibi salağa yorum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 la mal malice ancak defansi siler debuff silmez.ayrıca o resimde debuff yok sende.bi sikim bildiğin yok.1000defanstan malice ile sadece nasıl senin 300 defans kalıyo sikim sikim konuşup deli etme adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 o resime bakarmisiniz sen anlamadigin için bilmiyorsu ndebuff ve malicenin oldugunu anlayan cikacaktir gerizekali aptal insan lan salak siktirgit oynama sen oynu kafayi yicem pcyi kiracam allahim sdelkjrfsdklfjsdjfksfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 benim kanitlamak istediğim ortada.unique takin yoksa o kadar canin nasil var malice var sende sadece debuff yok sende.senin gibi siğir a kendi yaptığı işi anlatıyorum ya ben buna deli oluyorum...malsin sen mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 asdlksajmsadjsakldsajklsajdalj , sen bu oyunu bildiginden eminmisin babacan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bilmiyorum.ben hiç bi bok bilmiyorum. hadi bana şunu anlat. 1-1000defansim var diyorsun fplerle sadece olmaz bu defans uniquen var yok diyorsun 2-1000 defanstan malice kaç siler?debuff defans silermi?defender sik mi veriyo koluna takınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 debuffun malice silip silmedigini bilmiyorum ama sağda bakar isen hem malice hemde debuff yedigimi görecek kapasitede zekan olduguna inanmamaya baslıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 offffffffffffffffffffffffffffffffffffff.sus tamam herkezden özür dilerim söylediğim laflardan dolayı bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yanlıs gormediysem o resimde de buff yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 oh be bitti :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 oh be duranzal yaptın sonunda erkekligi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 erkeklik yapmadı gereken ne ise onu yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 aposse lutfen sen yapma :d negüzel kapışıyolardı girme ayara :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bir kere sizde dürüstlk denen şey olsa debuff ve malicenin oldugunu söylerdiniz ama bişe demiyorum sevenlerim oldugu kadar svmeyenlerimde var no comment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 :d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 şirketteyim çalışıyom oyun yok kapışma yok kaldık forumlara ehuehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 nese yorumsuz ne biçim konu bu heriflerin tartıştığı şeye bak debuff yemişmi yememişmi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 -------------------------------------------------------------------------------- nese yorumsuz ne biçim konu bu heriflerin tartıştığı şeye bak debuff yemişmi yememişmi :d adam anlamak istemiyorsa benim sucum ne sizde cikip birşey demiyorsunuz neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben geçenlerde town un önünde debuf mebuf malis screm falan navarsa attılar kafama resmini bulsam komedi ekranın sol üst ortaya kadar dolu :d oyuzden o gündür bu gündür karıştırıyom hangi resim neydi diye :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yeter ya herkes baksın lütfen :d löl bakınca küfür patlağı oluo kafada :d kimse bakmasın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar