Rush Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 şimdi patchi indirdim.oyuna giricem hackshield fln doldu.id ve passwordu girdim.entera bastım coneccting dedi kaldı ve hiç bir şekilde kımıldamadı.. sildim koyu baştan yükledim patchleri fln banamısın demedi.30 kere res attım makinaya öle denedim sürekli aynı.ne yapıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 /save de çalışmıo oyun içinde ztn online oyunda save atmak kdr mantıksız bişe olmaz k2 bu beklenir .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ya ben oyuna giremiorum sen ne diosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 save'in kaldirilmasi iyi olmuş.tahminimce artik rollback olmaz en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 diosun görcez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bu arada rush bi arkadaşından iste cd ye çeksin ko klasörünü öyle dene .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Çözümü resette aramayalım. Oyuna girerken kaldığında resete saldırmayalım. Sonra zararlı çıkarsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bu aralar disk bozulma oranı arttı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 hard disk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 hard disk mi? anket mi yaptın?:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 disk demiş adam ne diski olduunu annamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar