RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 merhaba arkadaşlar fatura yatırıcamda,küçükyalıda oturan arkadaşlarımız varsa nereye yatıracağım konusunda bir yardım ederlermi nerde bu igdas bayi?bugun kadıköye gidicem kadıköydede varmıdır varsa nerdedir? şimdiden çok teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 http://igdas.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 idealtepe de. karayolları bölge müdürlüğünün oralarda bi yerde. bende tam olarak bilmiyorum yerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bende kucukyalıda oturuyorum..igdass nerdeee...hımmmmm...valla şeyde galibaa..mouse bilgisayar varyaaa.o pasajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 o elektrik faturası alıyo (ayedaş mı ne işte o). bu arada mouse demişken bi ara gidip bi kaç oyun alsam iyi olacak :p [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 19:38 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hee evet evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ouz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ya unac ben senin kucukyalılı olduguna inanmıom=))sen git sahil kıyısında bi yasam sur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bak hocam minubus yolundan gecen bi minubuse bin (mavi başlıklı olmasın) küçükyalı karayollarında inecem de seni indirdiği yerdeki ışıklardan dümdüz yukarı çık igdaş sağında kalacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar